Premiera la Vocea României! Momentul care îi dă mari emoții lui Smiley

Premiera la Vocea României! Momentul care îi dă mari emoții lui Smiley

Ediția de pe 8 noiembrie îi dă foarte mari emoții lui Smiley. Telespectatorii pot urmări o nouă rundă de knockout, în care vor exista și noi concurenți care sunt hotărâți să ofere tot ceea ce au mai bun, când vor urca pe scenă. Momentele unice de la Vocea României vor reprezenta și o premieră, pentru că nu a mai existat o ediție similară în istoria acestui show de la PRO TV.

Premiera la Vocea României: Momentul care îi dă mari emoții lui Smiley

Premiera la Vocea României! Momentul care îi dă mari emoții lui Smiley
Juratul de la Vocea României va fi pus într-o foarte mare dificultate, în această vineri

Concurenții pe care îi vor cunoaște cei din public, dar și cei de acasă, vor oferi propriile interpretări ale unor melodii celebre. Până acum au existat momente muzicale inspirate de voci celebre, precum cea a Aliciei Keys, sau Ed Sheeran. De asemenea, telespectatorii vor mai afla și că Smiley va fi pus în mare dificultate, în cea mai nouă ediție de la Vocea României. Se pare că vor exista și momente ceva mai dezamăgitoare, oferite de către concurenți.

„Omul cu care mă gândeam să merg mai departe și cine a cântat cel mai bine, nu au fost unul și același”, va putea fi auzită cum spune Irina Rimes.

Față de colegii săi din juriu, Smiley a intrat în această etapă a competiției muzicale cu o voce în plus, dar avantajul său din show se va încheia în seara de vineri. Va fi nevoit să îl trimită pe acesta într-un duel, format din patru alți concurenți. Decizia lui Smiley va putea să complice lucrurile cu mult, deoarece toți cei patru vor face tot posibilul pentru a oferi o reprezentație pe cinste. De aceea, concurenții vor pune în practică momente muzicale care să-l impresioneze pe artist.

„Dorința mea secretă era să greșiți unul dintre voi pe scenă.”, va admite Smiley, în show-ul de la PRO TV.

În cea de-a doua rundă de knockout-uri, din această seară, Smiley a ales să meargă mai departe cu Elena Ilie. Mai mult, Nica Vacari și Doru Ciutacu au fost nevoiți să părăsească competiția.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI