Premieră la știrile Antenei 1. Alex Velea, ajutor în direct pentru Zanni: ce au făcut cei doi

Premieră la știrile Antenei 1. Alex Velea, ajutor în direct pentru Zanni: ce au făcut cei doi
Premiera la stirile Antenei 1. Alex Velea, ajutor in direct pentru Zanni ce au facut cei doi

Premieră la „Observator 12” de la Antena 1! Valentin Butnaru și Olivia Păunescu, gazdele știrilor de la ora prânzului, au fost surprinși de apariția inedită a lui Zanni de la „Survivor România”. Alex Velea a fost martor. Ce au făcut cei doi artiști chiar în direct?

Zanni și Alex Velea, moment fără precedent la Antena 1

„Observator Antena 1 de la ora 12” a avut parte de o premieră din partea lui Zannidache, cântăreț și fost concurent la emisiunea „Survivor România”. În platoul știrilor s-a aflat și Alex Velea, mentorul lui Zanni.

Alex Velea a ajuns la timp în platoul Observatorului de la ora 12, nu și Zanni, care a fost prins în trafic. Tânărul nu a ratat „întâlnirea” cu Valentin Butnaru și Olivia Păunescu, cu care a ales să vorbească prin video call.

„Premieră la Observator 12, Zanni a intrat prin telefon. Zanni este pe drum și sperăm să ajungă alături de noi”, a precizat Valentin Butnaru, prezentator Antena 1.

„Am ajuns la timp pentru că am plecat de alaltăieri de acasă”, a glumit Alex Velea.

„Vin de la antrenament acum, am plecat în timp util. Eu nu sunt cel mai punctual de felul meu, dar iată că astăzi mi-a reușit.”, a adăugat celebrul cântăreț.

Declarația care a stârnit hohote de râs

Întrebat de Olivia Păunescu ce s-a întâmplat de nu a ajuns în platoul știrilor la timp, Zanni a venit cu o explicație foarte amuzantă.

„Știți omul ăla care nu mai are cap și trăiește doar prin calculator, are doar corp și este totul computerizat? Vreau să fiu și eu ca el”, a fost remarca amuzantă a lui Zanni, care i-a făcut pe prezentatorii Observatorului de la Antena 1 să râdă.

Alex Velea, despre Zanni: Are o față pe care nu ai cum să o uiți

Între timp, Alex Velea a povestit de cât timp se știe cu Zannidache și cum a început colaborarea muzicală dintre ei doi. Prezent într-un platou de știri, partenerul Antoniei a făcut dezvăluiri emoționante despre cel care i-a devenit prieten.

„Ne știm din 2019, am primit un mesaj destul de ciudat de la acest domn, omul-calcualtor. Mi-a trimis un mesaj Dă-mi putere să dau mai departe, mi s-a părut un pic ciudat mesajul acesta, dar m-a intrigat. M-am uitat să văd cine a trimis mesajul ăsta, i-am văut fața. Are o față pe care nu ai cum să o uiți niciodată. L-am întrebat dacă a mai cântat. Mi-a zis că nu, dar că poate. I-am zis haide totuși să ne vedem la studio. Când i-am văzut fața asta, m-am mirat puțin. E un copil foarte cuminte.”, a spus Velea despre Zanni.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI