Gafa uriașă pe care a făcut-o Marcel Ciolacu la inaugurarea unei săli polivalente: “Vom beneficia de această casă mortuară”

Gafa uriașă pe care a făcut-o Marcel Ciolacu la inaugurarea unei săli polivalente: “Vom beneficia de această casă mortuară”
Gafa uriașă făcută recent de Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu a atras atenția cu o nouă gafă! Cei prezenți la inaugurarea unei săli polivalente au rămas fără reacție atunci când au auzit ce a putut spune acesta. Mulți au crezut că bărbatul glumește, dar nu a fost deloc așa. „Am venit la inaugurarea unei case mortuare de care vom beneficia cu toții la un moment dat”, a spus președintele Partidului Social Democrat în fața tuturor românilor de acolo.

Gafă Marcel Ciolacu: ce a spus la inaugurarea unei săli polivalente?

Președintele Partidului Social Democrat a fost prezent în data de 12 august la inaugurarea unei săli polivalente în Bistrița. Acesta a lăsat pe toată lumea cu gura căscată după ce și-a început discursul. Marcel Ciolacu a reușit să facă o gafă de milioane. Unii au pus totul pe seama căldurii.

Bărbatul a făcut o afirmație care nu are nicio legătură cu obiectivul vizitat. După un șir de laude la adresa președintelui Consiliului Județean Bistrița Năsăud Radu Moldovan, acesta a spus că se află la inaugurarea ”unei case mortuare”, de care, ”la un moment dat, vom beneficia cu toții”.

„Astăzi am venit la inaugurarea unei case mortuare de care vom beneficia cu toții la un moment dat. Vorbim de o investiție de peste 27 de milioane de euro, o sală polivalentă care vom beneficia cu toții în viață”, a declarat Marcel Ciolacu vineri, la Bistrița.

,,La un moment dat cu toții vom avea nevoie”

În fraza următoare, președintele PSD a încercat să mascheze eroarea după ce și-a dat seama, repetând că azi se inaugurează noua investiție: „sala polivalentă, de care la un moment dat cu toții vom avea nevoie”.

Cel din urmă ar fi rostit, de fapt, în glumă: „casa mortuară, pentru a-l parodia pe un primar din comuna Voiteg, județul Timiș. Primarul respectiv s-ar fi lăudat pe facebook cu investiția unei capele, spunând că „vom beneficia cu toții de ea”, arată reprezentanți ai PSD, conform g4media.ro. 

Amintim că Marcel Ciolacu, Cseke Attila, ministrul Dezvoltării, şi Vasile Dîncu, ministrul Apărării, au participat vinerea trecută la pre-recepţia lucrărilor de la noua sală polivalentă. Ea a fost construită prin Compania Naţională de Investiţii şi cu aportul Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud.

,,Aceasta va fi noua casă a echipei de handbal CS Gloria 2018 Bistrița Năsăud! Este un bun exemplu că se poate construi repede și bine în #România, atunci când parteneriatul între administrație și constructor funcționează așa cum trebuie.

Îi felicit pe colegii mei Emil Radu Moldovan și Daniel Suciu și îi încurajez să facă în continuare lucruri bune pentru #bistrițeni!”, scria președintele PSD pe Facebook înainte de eveniment.