Când va fi gata noua sală polivalentă din București, promisă de Firea

Când va fi gata noua sală polivalentă din București, promisă de Firea

Primarul Gabriela Firea revine cu promisiuni și susține că Bucureștiul va avea o nouă sală polivalentă. Dar până să poți merge acolo pentru diverse concerte sau competiții sportive, va mai dura ceva.

Gabriela Firea îți promite că noua sală polivalentă din București va fi ceva…nemaivăzut.  Va avea nu mai puțin de 20.000 de locuri, o parcare subterană de peste 300 de locuri, dar și un preț pe măsură: 138 de milioane de euro. Cel mai probabil, aceasta ar urma să fie construită lângă Arena Națională.

”Vom avea în sfârșit o sala polivalentă, o sala multifuncțională în București, după epopeea pe care a trăit-o acest proiect. După cum știți a fost o licitație acum câțiva ani, care a avut nenumărate contestații și în final a trebuit să o luăm de la capăt, deoarece acel contract a fost anulat. Avem astăzi de dezbătut indicatorii tehnico economici rezultați din studiul de fezabilitate realizat de Compania Durabilă a Municipiului București pentru realizarea unei săli multifuncționale cu o capacitate de 20.000 de locuri, pe o suprafață desfășurată de 60.000 de mp, care va fi dotată și cu o parcare subterană 380 de locuri. În afară de sala în sine vor fi și 5 terenuri de sport”.
Gabriela Firea, primarul Capitalei

Primarul general afirmă că aceasta va fi gata în maximum 3 ani.  Asta înseamnă undeva prin 2022, asta dacă toate merg conform planului.

Dacă și noua sală polivalentă se va construi în ritmul în care se face metroul din Drumul Taberei, atunci vei avea de așteptat mult și bine.

Urmăriți Playtech.ro și pe