15 aug. 2023 | 15:38

Cât au costat ținutele purtate de Carmen și Klaus Iohannis la ceremonia de Ziua Marinei. Avem prețurile: ”De bun-simț” EXCLUSIV

Politică
Cât au costat ținutele purtate de Carmen și Klaus Iohannis la ceremonia de Ziua Marinei. Avem prețurile: ”De bun-simț” EXCLUSIV
Carmen Iohannis a participat la evenimentele de Ziua Marinei

Prima Doamnă Carmen Iohannis a atras toate privirile, astăzi, de Ziua Marinei, la festivitățile organizate la Constanța. Designerul vedetelor, Florin Burescu, a analizat, în exclusivitate pentru Playtech Știri, ținuta vestimentară a cuplului prezidențial, cu plusuri și minusuri. Am aflat și cât costă.

”Acest model de rochie poate fi o sursă de inspirație pentru doamnele care ies la cină sau la teatru”

Carmen Iohannis (62 de ani) a trecut la un alt nivel, din punct de vedere stilistic, renunțând la rochiile cloș și scurte și adoptând o ținută potrivită vârstei, dar și statutului ei. Decizia este și pe placul designerilor, care adesea i-au criticat alegerile vestimentare. Iată ce spune designerul vedetelor, Florin Burescu, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

”Este prima notă de zece, pe care i-a dau lui Carmen Iohannis. Mă bucur să văd o ținută perfectă, pentru un astfel de eveniment. Acest model de rochie poate fi o sursă de inspirație și pentru doamnele care ies la cină sau la teatru. Este decentă, este de vară, o ținută din materiale de calitate, potrivite pentru un astfel de eveniment, unde e mare, unde e soare…”, ne-a spus Florin Burescu.

Carmen Iohannis, la Ziua Marinei

Carmen Iohannis, la Ziua Marinei

Designerul Florin Burescu: ”Carmen Iohannis are o siluetă foarte frumoasă”

Florin Burescu, designerul vedetelor, a analizat ținuta lui Carmen Iohannis, purtată, astăzi, la Constanța, de Ziua Marinei.

”Îmi place lungimea rochiei lui Carmen Iohannis, centura îi subliniază talia, nu mai există acele modele de rochii cloș, nu mai există acele crețuri, din jurul taliei, care-ți dădeau impresia că are burtică. Carmen Iohannis are o siluetă foarte frumoasă.

Aparent, ea este ușor de îmbrăcat, dar, din cauza înălțimii, trebuie tu, ca designer, să știi să alegi proporția corectă, din punct de vedere stilistic. Deși am văzut-o pe Carmen Iohannis purtând des acest model de încălțăminte, la această ținută, de astăzi, i s-a potrivit cel mai bine, un model demn de un astfel de eveniment”, ne-a mai precizat Florin Burescu.

”Lui Klaus Iohannis i se potrivește cam orice, nu e cocoșat, nu are burtă, are prestanță”

Și Klaus Iohannis, președintele țării, a fost lăudat de creatorul de modă.

”În ceea ce-l privește pe Klaus Iohannis, el, ca de fiecare dată, a purtat un costum impecabil. Lui i se potrivește cam orice, e foarte ușor de îmbrăcat, are o alură atletică, nu este cocoșat, nu are burtă, este înalt, are prestanță”, ne-a mai spus Florin Burescu, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Cât costă ținuta cuplului prezidențial, purtată, azi, de Ziua Marinei: ”De bun-simț, pentru statutul lor”

Cât costă ținutele elegante, în care, azi, de Ziua Marinei, s-au afișat soții Carmen și Klaus Iohannis?

Designerul Florin Burescu mai susține, în exclusivitate pentru Playtech Știri, că investiția nu este deloc mare, în comparație cu statutul lor: ”Ținutele lor valorează, în total, cam 3.000 de euro. Este un preț de bun-simț, pentru statutul lor. Deși Carmen Iohannis este profesoară, ea nu trebuie neapărat să se îmbrace ieftin, să ținem cont că există totuși un protocol, în care trebuie să te încadrezi și care trebuie respectat”.

Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Veste mare de la Buckingham. Kate se va transforma total
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Adevărul despre Traian Băsescu. Nimeni n-a știut. Ce a făcut pe timpul lui Ceaușescu
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
Cine era ȘOFERUL MORT în accidentul de TRAMVAI! RĂSTURNARE ȘOCANTĂ de SITUAȚIE
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro