Prima poză cu fiul lui Pepe cu Yasmine Ody. Cum s-a fotografiat proaspătul tătic

Prima poză cu fiul lui Pepe cu Yasmine Ody. Cum s-a fotografiat proaspătul tătic
Prima poza cu fiul lui Pepe cu Yasmine Ody

Pepe și iubita lui, Yasmine Ody, au devenit părinții unui băiețel de nota 10, în urmă cu doar câteva săptămâni. Artistul se consideră un bărbat fericit și împlinit, fiind mândru de faptul că a devenit și tată de băiat, solistul având două fetițe din mariajul cu Raluca Pastramă. Cum s-a pozat vedeta alături de bebelușul său.

Cum arată fiul lui Pepe cu Yasmine Ody

Pepe este în culmea fericirii, de când a devenit tătic pentru a treia oară. Prezentatorul de la Te Cunosc de Undeva a fost extrem de discret și nu s-a afișat cu fiul său, până acum, însă momentul cel mai așteptat de fanii solistului a sosit, într-un final.

Pepe a postat primele imagini cu băiețelul său, chiar în timpul filmărilor pentru emisiunea pe care o găzduiește la Antena 1. Fotografiile distribuite pe rețelele sociale au stârnit vâlvă din partea internauților, care i-au trimis sute de mesaje de apreciere și felicitări.

În pozele apreciate de fani, Pepe apare hrănindu-și bebelușul, ceea ce demonstrează, încă o dată, că este un părinte extrem de devotat și atent cu ai săi copii. Ce mesaj le-a transmis Pepe susținătorilor săi:

„Pentru familia Pepe Online, le-am dat imagini cu băiețelul, cu noi din spital. N-am vrut să le fac publice. Știam că le preia toată presa. Am zis să rămână în familie, că așa-i frumos. Toate la timpul lor.

Să mai treacă o perioadă, poate câteva zile, câteva ore, câțiva ani. Nu ne plac lucrurile grăbite. În familie se împart și necazurile, și bucuriile.”, a scris Pepe pe contul personal de YouTube.

Ce nume și-ar dori Pepe să-i pună fiului său

Frumoasa Yasmine, partenera de viață a cântărețului a născut un băiețel la o clinică privată din Capitală. Potrivit informațiilor din mediul online, micuțul a cântărit la naștere 2.750 de grame.

Pepe este extrem de fericit și mândru de familia sa. Prezentatorul de la Antena 1 a recunoscut că și-ar dori ca fiul lui să îi calce pe urme și să poarte același nume.

„Vine și Pepe… tare, din urmă. Îți dai seama, cum voiai să-i pun, Vasile, Marius, Gigel?! E mai modern decât Pepe, nu vezi că sunt la modă de atâția ani?! Cine ar putea să îi pună numele copilului lui „Pepe”, nu eu?”, a spus Pepe, acum ceva timp.