Gestul impresionant al unui tânăr, în metroul din București, devenit viral pe internet. „Prietena mea nu a fost de acord cu asta”

Gestul impresionant al unui tânăr, în metroul din București, devenit viral pe internet. „Prietena mea nu a fost de acord cu asta”
Poza care a împânzit internetul. Gestul impresionant al unui tânăr

O fotografie de pe un peron al Capitalei a împânzit de-a dreptul internetul. Poza în cauză a reușit să trezească, pentru unii nostalgia, pentru alții amuzamentul. Ce gest a făcut un tânăr domn pentru prietena lui?

Gestul unui tânăr care a cucerit internetul. Ce i-a făcut prietenei pe peron?

Doi tineri au fost fotografiați în timp ce se uitau, cel mai probabil, în ecranul unui telefon. Nu asta a fost mirarea, ci faptul că băiatul îi ținea cu grijă sandalele partenerei sale, semn că seara a fost lungă pentru cei doi și că s-au distrat. Băiatul i-a dat ei pantofii săi, iar el…a rămas în șosete.

În comentarii, unii explică gestul frumos al băiatului și-și aduc aminte de iubirile din tinerețe, arzătoare, alții râd de mama focului de opțiunea găsită. Cum explică tânărul cele petrecute și ipostaza în care a fost fotografiat? ”Am observat că ne făcea lumea poze în metrou, dar nu am crezut că voi ajunge aici! ? Seara trecuă a fost o experiență foarte frumoasă și sfârșitul a fost memorabil!”, a susținut tânărul.

Gest impresionant al unui tânăr. Ce a făcut, pentru iubita lui, pe un peron din Capitală?
Gest impresionant al unui tânăr. Ce a făcut, pentru iubita lui, pe un peron din Capitală?

„Știam că o dureau picioarele”

„‘Deși prietena mea nu a fost de acord cu asta, eu tot am pus-o să se descalțe și să îmi ia pantofii, pentru că știam că a stat ore bune cu ei și o dureau picioarele (asta este o explicație pentru cei care se întreabă de ce nu și-a luat încălțări de schimb).  Sunt sigur că sunt multi băieți/bărbați care ar face gesturi de acest gen pentru o persoana specială din viața lor, așa cum este iubita mea pentru mine. Vă mulțumesc!! ❤️❤️”, a fost explicația băiatului, pe o rețea de socializare.

Internauții l-au felicitat
Majoritatea, în comentariile postării, l-au felicitat enorm pentru educația de care a dat dovadă și de atenția cu care își tratează prietena. „Nu mă așteptam ca la vârsta dumneavvoastră să știți. Demult, bărbații, erau mult mai atenți și săritori. Să apreciați gestul și scopul. „

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI