Petreceri de lux în Mamaia: Cât cheltuie un tânăr cu dare de mână pe noapte

Petreceri de lux în Mamaia: Cât cheltuie un tânăr cu dare de mână pe noapte

Pentru mulți proprietari de cluburi din Mamaia perioada aglomerată abia urmează. Dacă de Paște spun că doar și-au făcut antrenamentul, de 1 mai se așteaptă la cele mai mari încasări.

În cluburile din Mamaia tinerii spun că au nevoie pentru o seară de distracție de câteva sute de euro, echivalentul a 2.500 -3.000 de lei.

Unii trec și de 1000 de euro pentru o petrecere de câteva ore, potrivit unui reportaj prezentat de Știrile Pro Tv.

Turist: „20 de milioane, atâta am, atâta dau.”

Turist: „În jur de 30 de milioane o seară. Aseară, 25-30, azi la fel. Hainele nu mult, vreo 15-20 de milioane.”

Mamaia, „regina” modei

Pe litoral, în așa-numitele cluburi de fițe, nu te duci îmbrăcat oricum. Dacă unii tineri spun că poartă haine de 1.500 -2.000 de lei, doamnele nu se lasă mai prejos.

Reporter: „Rochia de unde ai luat-o?”
Turistă: „De la o casă de modă pe comandă. M-a costat în jur de 650!”

Ușor de bănuit că suma indicată de turistă nu era în lei. Ținutele sunt foarte importante pentru domnișoarele care vor să îi impresioneze pe tinerii domni cu dare de mână.

DJ-ii celebri, atracția în cluburile de fițe

La una dintre petrecerile organizate în mini-vacanța de Paște și 1 Mai starul invitat a fost Mahmut Orhan. S-a declarat încântat pentru primirea făcută.

„Energia voastră este foarte bună, de fiecare dată când am cântat în România m-am simţit foarte bine. Sunt fericit că sunt ascultat de tinerii din România.” Mahmut Orhan

Urmează câteva zile „de foc” pentru barmani al căror efort va fi recompensat de bacșișuri consistente. Cât despre patronii de localuri, această perioadă e una profitabilă: se consumă cantități industriale de băuturi scumpe.

Hotelierii estimează că în mini-vacanța de 1 mai pe litoral ar urma să ajungă aproximativ 45.000 de turiști.