Povestea tulburătoare a lui Roxen. Prin ce momente răvășitoare trece

Povestea tulburătoare a lui Roxen. Prin ce momente răvășitoare trece
Prin ce momente răvășitoare trece Roxen

Reprezentanta României la Eurovision Roxen a surprins pe toată lumea cu declarații cutremurătoare. Ea vorbește pentru prima dată despre problemele de sănătate cu care se confruntă încă de la șase ani.

Povestea tulburătoare a lui Roxen

Tânăra artistă a dezvăluit că suferă de depresie și anxietate de la vârsta de șase ani. Deși la început i-a fost foarte greu, pe parcurs a învățat să își controleze aceste stări, iar acum este foarte bine și este bucuroasă de fiecare moment.

”Sufăr de depresie de la 6 ani și viața mea a fost ca un roller coaster. Știu că sunteți mulți care mă înțelegeți. Însă acum pot să mă laud și sunt foarte mândră de chestia asta, pentru că după ani de zile am reușit să mă lupt cu depresia și anxietatea, și chiar dacă o să vină înapoi, mă bucur de momentele astea cât de mult pot și o să fiu aici pentru voi.

Cine are anxietate știe că nu poate fi ținută sub control. Ceea ce fac este să mă duc undeva să stau singură, să respir și să beau apă. Să mă gândesc că totul este bine. Am nevoie de aceste momente sau scriu cuiva”, a declarat cântăreața, potrivit Spynews.ro.

Povestea tulburătoare a lui Roxen
Prin ce momente trece artista

Roxen, anxietate și depresie de la șase ani

Cântăreața a vorbit și despre lucrurile și situațiile cu care s-a întâlnit de-a lungul timpului din cauza afecțiunilor sale. Mai mult, Roxen le-a dat câteva sfaturi fanilor ei și i-a încurajat pe toți care au trecut prin astfel de lucruri să nu se lase răpuși și să privească mereu înainte.

”Cel mai important este că dacă alegi să apelezi la o persoană, trebuie să fie o persoană de încredere, care să te înțeleagă pentru că nu vrei banda aceea din nou, ”totul e în capul tău”, pentru că știm că totul este în capul nostru și că totul este bine, dar na… Anxietatea este o frică inexistentă, o frică de nimic și foarte, foarte convinsă că majoritatea problemelor de acest gen vin din perioada școlii.

Sunt și alți factori, familii toxice și de aceea zic. Eu aș putea să vă spun tot parcursul meu, dar toți avem experiențe diferite. Fiecare lecție pe care mi-o trimite Universul o primesc cu brațele deschise, pentru că nicio perioadă rea nu e o perioadă cu adevărat grea. E o lecție pe care trebuie să o înveți ca să te bucuri de ceva ce urmează” a mai spus Roxen, potrivit Antena Stars.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI