27 nov. 2020 | 10:05

Ea este cea mai tânără mamă din România. Povestea terifiantă, la ce orori a fost supusă de tatăl ei

Social
Ea este cea mai tânără mamă din România. Povestea terifiantă, la ce orori a fost supusă de tatăl ei
Povestea tinerei din Ilfov care a născut la 12 ani

„Mama mea este copil” – este descrierea unei situații des întâlnite în România, unde fetele devin părinți la vârsta păpușilor, din diferite motive. Fie educația, societatea sau destinul, ceva le frânge brusc adolescența, aducând pe lume suflete pentru care nici corpul nu este pregătit, darămite mintea. Este și cazul unei fetițe din Ilfov, care, în 2011, șoca medicii după ce a născut un copil la 12 ani.

Cea mai tânără mama din România. Povestea fetei din Ilfov care a născut la 12 ani

În luna februarie a anului 2011, o știre venită din partea medicilor de la Spitalul Universitar din București a făcut înconjurul țării: o elevă de 12 ani se prezentase la camera de gardă, cu simptomele unei gravide ajunsă la termen. Practic, era cea mai tânără mamă din România.

„Micuța va merge la grădiniță de anul viitor. Familia îi asigură tot ce are nevoie, iar situația lor financiară s-a îmbunătățit. Ambii părinți lucrează, iar tânăra mămică își continuă studiil”, declara atunci avocata familiei, Anca Bălășoiu.

Totul s-a petrecut fără ca cineva să știe cine este tatăl copilului. Poliția s-a autosesizat în acest caz și l-au identificat pe bărbat, pe care ulterior l-au acuzat de act sexual cu un minor. El a fost obligat la plata de daune în valoare de aproape 60.000 de euro.

„Nu mă pot bucura de suferința unui om, în sensul de a sta în închisoare, însă prin această sentință simt că s-a făcut dreptate, iar acum, după trei ani, pot închide acest capitol urât în viața mea”, a explicat tânăra după condamnare.

C.F, tânăra din Ilfov care a devenit mamă la vârsta de 12 ani, a trăit multă vreme momente de coșmar după ce bărbatul care a lăsat-o însărcinată o amenința din închisoare. Magistrații îl condamnaseră la trei ani de închisoare.

Tânăra și-a continuat studiile

„Barbatul, care lucra ca sef de santier prin Ilfov, si-a pus fostii colegi, dar si familia, sa se razbune pe fata. Au inceput cu amenintari, dupa ce s-a dispus in instanta plata unor despagubiri pe care nu le poate plati. Le-a spus sa renunte la aceste pretentii daca vor sa aiba o viata linistită”, a declarat un apropiat de-al familiei.

În 2016, despre fată se știa că reușea să ducă o viață normală și să-și continue studiile. În acel an, ea se pregătea de Bacalaureat și avea în plan să dea și la facultate. Cu tatăl copilului ei nu mai păstra legătura de atunci, ba chiar renunțase la ideea de a-i cere vreun ban pentru creșterea copilei.

„Claudia vrea să lase trecutul în urmă. Familia ei o susține din toate punctele de vedere, iar fetița este deosebită. Ba chiar cred că este un copil supradotat. În luna februarie va împlini cinci ani”, a spus Anca Bălășoiu, cea care o reprezintă în instanță pe Claudia și care este și nașa celei mici, pentru Libertatea.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Românii, avertizați de șeful ANPC. Mare atenție la ce cumpărați de sărbători
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Capital.ro
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii, înainte de Paşte
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro