Povestea românului botezat de Adolf Hitler. Ce secret ascunde certificatul lui de naștere, de fapt

Povestea romanului botezat de Adolf Hitler

Un pensionar pe nume Adolf Ernst Stadler spune că a fost botezat la naștere de către însuși Adolf Hitler și că a găsit și dovezi, potrivit mirror.co.uk.

Povestea românului botezat de Adolf Hitler

Lui Adolf Ernst Stadler a spus că i s-a spus că Fuhrer-ul a fost nașul său, dar nu a putut să confirme asta până când nu a solicitat cetățenia germană. Stadler susține acum că a găsit dovezi în timp ce căuta prin arhivele naționale ale Germaniei. Se întâmpla în Hohenschwangau, localitate din apropierea frontierei Germaniei cu Olanda, în anul de grație 1941, când printr-un cordon de militari, Adolf Hitler a intrat în capela din incintă. Acolo, Fuhrer-ul l-a ținut în brațe pe nou-născut. Micuțul a fost botezat cu prenumele Adolf. Fuhrer-ul a felicitat-o pe mama copilului, s-a interesat de tatăl care era pe front și i-a dat mamei un plic cu bani, promițând că se va îngriji de soarta copilului. Femeia, pe nume Barbara Stadler, era originară din nordul României, mai exact din Voievodeasa-Sucevița.

Certificatul său de naștere, scris cu litere de aur

Pensionar acum, Adolf Ernest Stadler locuiește tot în Voievodeasa-Sucevița, dar s-a născut în aprilie 1941, pe 25 aprilie, la Schwangau (Hohenschwangau). Acesta a mărturisit că că certificatul său de naștere a fost scris cu litere de aur și că era semnat de Hitler. El nu și-a văzut însă certificatul de naștere, deoarece mama s-a a distrus documentul de frica rușilor. Mama sa avea să-i povestească că a fost botezat de Hitler și că de aceea a primit și numele de Adolf, pe lângă numele Ernst.

”Am aflat tot de la ea, Dumnezeu să o ierte, că certificatul meu de naştere era scris cu litere de aur şi era semnat de Hitler. (…) Nu am văzut niciodată certificatul de naştere pentru că la sfârşitul războiului, când ne-am întors acasă în România, mama l-a distrus de frica ruşilor care erau peste tot atunci, şi vă daţi seama ce s-ar fi întâmplat dacă ar fi găsit documentul cu semnătura lui Hitler. Cred că ne împuşcau pe toţi…”, a spus bărbatul.

Și-a întâlnit tatăl la vârsta de 54 de ani

A stat la Hohenschwagen o vreme, a ajuns în Polonia, iar la sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial, familia a venit în Bucovina. De teama repercusiunilor, mama sa nu i-a mai trecut în acte și prenumele de Adolf, la reînnoirea actelor de identitate.

”Se temea că rușii ne-ar putea face rău. Îmi imaginez că ar fi putut să ne împuște. Când a reînnoit actele de identitate, mama mea nu l-a menționat pe Adolf ca prenume, ci doar pe Ernst, din același motiv”.

Bărbatul spune că și-a văzut pentru prima dată tatăl când avea 54 de ani. Mama lui Adolf se recăsătorise între timp și a mai avut doi copii.

”Prin anul 1963, când unul dintre fraţii mei a pierdut un braţ într-un accident, am aflat, prin Crucea Roşie, că tatăl meu natural este în viaţă şi că trăieşte în Germania. Am fost şi eu acolo şi mi-am văzut pentru prima oară tatăl, când aveam vârsta de 54 de ani”, a conchis, ”finul” lui Adolf Hitler.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI