Cum făcea Hitler dragoste. Ce obiceiuri extrem de bizare îl satisfăceau pe tiranul Adolf

Cum făcea Hitler dragoste. Ce obiceiuri extrem de bizare îl satisfăceau pe tiranul Adolf
S-a aflat cum facea dragoste Adolf Hitler

S-a aflat cum făcea Adolf Hitler dragoste și ce obiceiuri extrem de bizare îl satisfăceau pe primul tiran al lumii. Viaţa amoroasă a lui Hitler a fost comentată adesea şi s-au făcut multe speculaţii despre acest subiect. Dosarele declasificate ale CIA ne dezvăluie un dictator cu obiceiuri sexuale sadice, care practica din plin perversiunile.

Cum făcea dragoste Adolf Hitler. Incredibil ce le punea pe partenere să îi facă

S-a aflat amănunte picante din viața dictatorului Adolf Hitler. Astfel, într-un raport de peste 200 de pagini numit „Analiza personalităţii lui Adolf Hitler”, psihologul de la Harvard, Henry Murray, l-a descris pe dictator ca fiind o epavă emoţională, un paranoic dominat de sentimente de ratare „incapabil de relaţii umane normale”, de milă sau orice altă urmă de umanitate.

Adolf Hitler avea complexe de inferioritate pe care și le-a înlocuit prin „forţă brută, dominaţie fizică, cruzime şi cuceriri militare”.

Adolf Hitler adora perversiunile, iar Eva Braun probabil ca lua parte la ele
Adolf Hitler adora perversiunile, iar Eva Braun probabil ca lua parte la ele

Adolf Hitler, umilit la rândul său în timpul partidelor de amor

Toate aceste aspecte s-au răsfrânt asupra vieții intime ale lui Hitler marcată de masochism şi sadism, în care îşi umilea şi abuza partenerele, şi de asemenea era la rândul său umilit. În raport se mai arată că era incapabil de relaţii intime normale, cum de altfel au relatat şi partenerele sale de dragoste.

Profund conştient de această „infirmitate”, Adolf Hitler râvnea să obţină o dominaţie masculină pe alte căi. „Incapabil să-şi arate puterea masculină în faţa unei femei, este împins să compenseze prin afişarea unei puteri nelimitate în faţa bărbaţilor din lumea întreagă”, se arată în raport. Totodată, Adolf Hitler ar fi avut şi un singur testicul şi şi-ar fi pus partenerele sexuale să-l lovească şi să-şi facă nevoile pe el.

Hitler adora fetițurile și perversiunile

De asemenea, potrivit psihanalistului american Walter Lange, Adolf Hitler avea nevoie de fetişuri şi de perversiuni pentru a obţine satisfacţie în materie de amor, iar acestea presupuneau atingerea celor mai joase niveluri ale degradării umane.

Adolf Hitler ar fi întreţinut relaţii intime cu nepoata sa, Geli Raubal, care ar fi făcut această mărturisire unui susţinător nazist, Otto Strasser. Acesta din urmă a renunțat ulterior la sprijinul său pentru regimul nazist.

Ce fel de femei îi plăceau lui Hitler, potrivit spionilor americani

De asemenea, spionii americani au aflat de fetişul tiranului pentru fete corpolente de la un alt nazist, Ernst Rohm, căruia i-a scăpat informaţia la băutură. Adolf Hitler ar fi adorat să urmărească ţărăncuţele muncind aplecate pe câmp şi care dezvăluiau forme generoase.

Actriţa germană Renate Mulle ar fi fost forţată să-l lovească peste fese în timpul unei partide de amor pe Adolf Hitler.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI