Anamaria Prodan, avertisment pentru Reghecampf în 2022. Impresara e fără milă: „Am promis”

Anamaria Prodan, avertisment pentru Reghecampf în 2022. Impresara e fără milă: „Am promis”
Anamaria Prodan, avertisment pentru Reghecampf în 2022

Anamaria Prodan a dat un nou avertisment pentru Laurențiu Reghecampf la început de an 2022. Divorțul dintre cei doi va avea loc la data de 7 februarie, la Judecătoria din Buftea. Până la acest termen, impresara se află în plin scandal cu soțul ei, dar și cu amanta lui, Corina Caciuc, care îi va dărui un copil. Aceasta a schimbat yala de la vila din Snagov.

Anamaria Prodan, avertisment pentru Reghecampf în 2022

Scandalul dintre cei doi soți nu se termină încă, având în vedere că mai este o lună până vor apărea în fața judecătorilor. Astfel, până la termenul de 7 februarie, impresara a făcut deja două plângeri penale pentru furt la adresa soțului ei, dar și una pe numele amantei lui, Corina Caciuc. 

Vedeta a schimbat chiar și yala de la ușa casei de la Snagov, de teamă ca să nu-i fie luate obiectele de valoare din casă. Impresara a susținut că munca sa nu va fi doar pentru copiii ei, pentru a nu-i permite antrenorului să se atingă de bunurile ei materiale.

„Anul acesta în foarte scurt timp va aduce înapoi tot ce a sustras. Atunci amanta să stea cu el și să facă bani amândoi de la 0, căci eu l-am luat așa. Munca mea este doar pentru copiii mei, nu pentru amantele lui Reghecampf. Mendrele lui să și le facă prin Amsterdam, nu să ia munca copiilor mei.

Dar legal le descurc eu încet-încet și la final, care a greșit plătește fără să clipească. I-am promis lui Reghe ca voi recupera tot cu avocați, căci în 8-10 ani și-a satisfăcut fanteziile pe munca familiei”, a declarat Anamaria Prodan, conform Click!

„Vai de mama lui”

Mai mult, surse din apropierea cuplului, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au dezvăluit că antrenorul nu a venit să își vadă copiii de Sărbători și chiar i-ar fi transmis fiicelor Anamariei Prodan, Sara și Rebecca, să nu îl mai caute.

„Vă rog mult să respectați viața mea, care este exemplu pentru copiii mei și să-i urmăriți, în schimb, pe Reghe și pe amanta lui, care este avidă de publicitate! Reghe îi făcea de ani promisiuni amantei că o va face vedetă și o va pune pe coperta revistelor.

Acum că amanta a terminat Cambridge, trebuie să-l ia și pe el să o termine și el, să fie intelectuali amândoi. Sau poate el termină Oxford finanțe și bănci, căci am văzut că știe să facă tranzacții de ceva timp. Vai de mama lui când vor trage avocații linie!”, a mai declarat impresara.

Cei doi vor avea primul termen al divorțului la începutul lunii februarie la Judecătoria Buftea, dar între timp, impresara a câștigat Ordonanța prin care soțul ei îi interzicea acesteia să folosească numele său de familie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI