Anamaria Prodan, dezvăluire șocantă despre Reghecampf: „Să ajungi să ne povestești că ești șantajat de amantă e jenant”

Anamaria Prodan, dezvăluire șocantă despre Reghecampf: „Să ajungi să ne povestești că ești șantajat de amantă e jenant”
Anamaria Prodan, dezvaluire socanta despre Reghecampf Sa ajungi sa ne povestesti ca esti santajat de amanta e jenant

Conflictul dintre Anamaria Prodan și Larențiu Reghecampf continuă. Celebra impresară a făcut o nouă serie de dezvăluiri incredibile în cadrul scandalului anului în showbizul românesc. Vedeta mărturisește că fostul ei partener de viață ar fi fost șantajat de amanta sa. Ce a povestit Anamaria Prodan. Fanii săi au rămas fără cuvinte.

Laurențiu Reghecampf, șantajat de amanta sa?

O nouă zi, noi dezvăluiri halucinante în cazul divorțului mediatizat dintre Anamaria Prodan și antrenorul de la Universitatea Craiova Laurențiu Reghecampf.

Agentul FIFA a mărturisit, recent, că fostul ei soț ar fi fost șantajat de amantă și le-ar fi cerut iertare copiilor săi. Mai mult de atât, celebra impresară de fotbal susține că Reghe ar fi fost umilit de către iubita lui.

Anamaria Prodan a povestit un episod șocant, în care Bebeto, fiul ei și al lui Laurențiu Reghecampf, l-ar fi găsit pe tatăl său ascuns în casa Corinei Caciuc, ferindu-se de ochii lumii.

„Nu am cuvinte. Îmi e rușine de rușinea lui. Să ajungi în așa hal…. Sa faci așa mizerie de ani si ani de zile e jenant. Reghecampf ? Bărbat ? Om? Demnitate ? Mândrie ? De unde? Vai de el!

Să ajungi să plângi la picioarele copiilor să te ierte … să ajungă copilul mic să te găsească prin casa amantei ascuns e penibil. Sa plângi si să ne dai mesajele cu amanta că să te iertăm… să ajungi să ne povestesti că ești șantajat de amantă e jenant. Să ajungi să te umilească amanta peste tot e cumplit.”, a declarat celebra impresară Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru spynews.ro.

„Ne-a făcut de râs în tot orașul!”

Anamaria Prodan susține că tatăl fiului ei Bebeto i-a făcut de rușine familia în tot orașul. De asemenea, fiica regretatei artiste Ionela Prodan a subliniat faptul că subiectul Laurențiu Reghecampf este închis, despre care nu mai dorește să discute.

„Dar! De Crăciun îi dă Dumnezeu … cât nu ca putea duce! Ne-a făcut de râs în tot orașul. Își bat joc de el toți! Subiect închis pentru noi marele Reghe! Noi zicem așa …. Tot ce ai făcut, Reghecampf, cu siguranța se va întoarce împotriva ta, în rest…

Fiecare stă în lumea în care merită. În lumea noastră nu a putut să supraviețuiască. Era se pare fericit lângă altceva, se simțea bărbat … numai că el a stins ultimul lumina”, a adăugat impresara.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au fost căsătoriți timp de 13 ani și au împreună un fiu adolescent, pe care-l alintă Bebeto. Prima înfățișare a divorțului celor două vedete va avea loc pe 7 februarie 2022.