Povestea incredibilă a lui Bogdan, șoferul din Iași care poartă rochii și tocuri: „Când merg acasă sunt un om normal”

Povestea incredibilă a lui Bogdan, șoferul din Iași care poartă rochii și tocuri: „Când merg acasă sunt un om normal”
Povestea incredibilă a lui Bogdan, șoferul din Iași care poartă rochii și tocuri

Bogdan are 38 de ani și este din municipiul Iași. Este șofer de autobuz, el este diferit față de ceilalți șoferi, însă pentru unii este cel mai atipic. Bărbatul a avut curajul de a-și expune identitatea diferită de gen. Pe unii nu îi deranjează, iar pentru alții este greu de înțeles.

Povestea incredibilă a unui șofer CTP

Ținutele lui Bogdan cu care se prezintă la muncă au iscat discuții între colegii săi de la Compania de Transport Public Iași. Cu toate acestea, conducerea CTP Iași a acceptat situația bărbatului. Pe viitor, Bogdan dorește să-și schimbe numele și să-și pună silicoane. Unele colege sunt chiar invidioase că poate conduce autobuzul cu tocuri.

Bogdan este transgender și a avut curaj să-și facă publică identitatea de gen. Din păcate, unii colegi nu au privit cu ochi buni acest lucru, Bogdan primind jigniri din partea colegilor. Fiind șofer de autobuz la CTP Iași, ținutele feminine purtate la muncă au iscat numeroase discuții.

„Am întâmpinat situații și cu călători care se uită urât când mă văd. Cei care nu pot accepta și pentru care mă comport normal sunt părinții. Când merg acasă sunt un om normal, pentru că ei sunt mai reticenți, au probleme de sănătate și încerc să-i feresc. Nu mă exteriorizez în fața lor, tata este cardiac. Sunt și colegi care spun că mă înțeleg și că mă susțin, dar se duc în spate și râd. Oamenii care mă știu de multă vreme au un șoc acum”, a declarat Bogdan R., șofer de autobuz la CTP Iași.

Bogdan a fost părăsit de familie

În trecut, Bogdan a fost căsătorit, a avut chiar și un băiețel. După ce a aflat că este transgender, fosta soție a decis să-l părăsească. În timp, bărbatul a reușit să se accepte. După ce a mers la psiholog, a trecut peste toate jignirile. În momentul de față, Bogdan este într-o altă relație.

Bogdan vrea să se transforme total în femeie. Pentru acest lucru, a apelat la mai multe tratamente corporale. Pe viitor, urmează sa treacă la o altă etapă. Are în plan să-și facă operații estetice și chirurgicale. La muncă, umblă diferite păreri despre Bogdan, însă el nu ia în seamă răutățile colegilor. Își dorește să rămână în companie.

„Atâta timp cât îmi văd de treabă și muncesc, nu deranjez pe nimeni, nu are ce să îmi facă. Au fost conflicte în care unii dintre dispeceri m-au agresat verbal. În urmă cu o săptămână, un coleg care cred că nu a fost informat sau a fost rea-voință, mi-a spus că nu îmi dă aprobare să ies la traseu, iar eu am sunat la dispecerat și de acolo i s-a comunicat să mă lase. M-au amenințat colegii de multe ori că vor să mă dea afară, dacă nu pot pe motivul ținutei, găsesc altul”, a mai spus șoferul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI