George Chirilă, bărbatul devenit cunoscut pentru că trăiește cu două surori, a devenit un antreprenor de succes. Acesta vinde de ani de zile produsele sale către 24 de familii din Iași. Spună că se descurcă bine și reușește să întrețină familia datorită afacerii. Toto ce produce consumă și cumpără produse din magazine foarte rar.
Bărbatul de 50 de ani trăiește cu două surori și are 16 copii. Acesta a fost zărit de către reporterii „BZI” într-un târg dedicat producătorilor din comuna Țigănași. În prezent, se pare că bărbatul are propria fermă.
Împreună cu familia, muncește zilnic și întreține 100 de vaci, 400 de oi, 130 de hectare cu cereale, 450 de familii de albine, zeci de varietăți de corcoduș și 4 hectare cu livadă cu gutui și vișin. Tot ce produce consumă împreună cu familia sa numeroasă.
„Când m-am pornit să fac gospodăria, am spus așa: dacă o să găsesc 10 familii de unde să le iau 10 la sută din salariu, o să pot să trăiesc și eu, să am un salar. Când m-am pornit eu cu afacerea, toți au spus că nu se poate trăi fără slujbă, fără serviciu. Acum avem 24 de familii care mănâncă de la noi și le iau mai mult de 10 la sută din salariu. Iau de la mine un coș complet cu produse”, a declarat George Chirilă.
Fermierul spune că unii clienți plătesc chiar și cu un an înainte de a livra produsele către ei. S-a extins foarte mult, deoarece cererea este mare. În momentul de față, vinde produsele la 24 de familii, însă are și alți clienți care cumpără ocazional de la el. De două ori pe săptămână duce coșurile cu produse la Iași.
George Chirilă spune că în urmă cu câțiva ani a devenit cunoscut pentru faptul că trăiește cu două surori, iar acest lucru l-a ajutat, pentru că tot mai multă lume l-a căutat pentru a cumpăra produse de la el. Bărbatul muncește alături de familia sa și este mândru de afacerea clădită.
„Dacă nu te plângi în România și cumperi animale și pământ, atunci ai succes. Am fată la Școala Populară de Arte, dar tot la gospodărie se întoarce. Copiii au înțeles că baza e gospodăria. Orice ai face tu, pomul crește pentru tine. Noi împădurim pământul pe care îl cumpărăm pentru viitor. Albina lucrează și fără tine, animalul știe ce să facă și fără tine. Nu știu de ce e doar monocultură când ar trebui să fie din toate câte puțin. Dacă copiii au înțeles că acesta e viitorul, eu zic că nu se muncește degeaba”, mai spune George Chirilă, fermierul din comuna Țigănași, din Iași, care trăiește cu două surori.