Povestea emoționantă a mamei Alexandrei Ungureanu. A trecut printr-o boală fatală

Povestea emoționantă a mamei Alexandrei Ungureanu. A trecut printr-o boală fatală
Povestea emotionanta a mamei Alexandrei Ungureanu. A trecut printr-o boala fatala

Alexandra Ungureanu este o artistă extrem de talentată, care se bucură de multe aprecieri din partea publicului român și nu numai. Înzestrată cu o voce deosebită și frumusețe fizică aparte, cântăreața s-a făcut rapid remarcată de casele de discuri din țara noastră. A scos hit după hit, iar acum are parte de aventura vieții ei la Asia Expresss, show-ul cu care Antena 1 a dat lovitura. Vedeta participă alături de mama ei, care are o poveste de viață emoționantă.

Cine este mama Alexandrei Ungureanu. Puțini știu aceste detalii

Artista Alexandra Ungureanu și-a luat inima în dinți și-a acceptat provocarea de a participa la concursul Asia Express, un show destul de dificil, cu multe sarcini extrem de grele. Artista luptă pentru amuleta căștigătoare împreună cu ființa care i-a dat viață. Alexandra și mama ei sunt în aventura vieții lor la Asia Express, pe care nu o vor uita niciodată!

Mama Alexandrei Ungureanu de la Asia Express a trecut prin multe, în cei 68 de ani. Aceasta are o poveste de viață interesantă, dar și o durere ascunsă. Anca Ungureanu a suferit de-o boală foarte gravă, care i-a pus în pericol viața.

Tatăl vedetei nu a supraviețuit

Puțină lume știe că mama tinerei din Onești a avut cancer de col uterin. Și tatăl Alexandrei Ungureanu a primit același diagnostic, însă, din păcate, bărbatul a pierdut lupta cu boala.

Anca Ungureanu a descoperit cancerul în fază incipientă și a reușit să se vindece.

„Ambii părinţi au fost diagnosticaţi cu cancer. Tata cu cancer la colon în fază terminală, iar mama cu cancer uterin în fază incipientă. Mama a descoperit la timp ce probleme are, pentru că este genul de om care se îngrijeşte foarte tare. Tata, din păcate, a aflat când nu a mai avut ce să facă. Din momentul în care a fost descoperit…a mai durat două luni. Viața mea s-a scindat în două: înainte de acel moment și după”, mărturisea Alexandra Ungureanu de la Asia Express, în urmă cu mai mulți ani.

Artista a uitat versurile pieselor

O bună perioadă, cântăreața a suferit foarte mult din cauza pierderii părintelui său. Șocul a fost atât de mare încât vedeta a uitat versurile pieselor ei, atunci când se afla pe scenă.

„Mă ascundem în culise să plâng, atunci când mă suna mama să îmi spună că lucrurile nu se desfăşoară tocmai bine. După ce a murit tata, la două zile eram pe scenă şi nu îmi aduceam aminte versurile pieselor mele’, a mai declarat solista de muzică ușoară.

Luptătoare din fire, Anca Ungureanu se bucură din nou de viață, după ce a învins cancerul. Nimeni nu se aștepta ca mama Alexandrei Ungureanu să meargă la Asia Express.

„Asia Express e un proiect TV fabulos şi o competiţie care m-a ţinut cu sufletul la gură de la primul sezon. Mi-am închipuit de multe ori cum ar fi să particip. Cu câteva zile înainte de plecare, încă mi se pare că visez că se întâmplă! Am ales să fac echipă cu omul către care alerg întotdeauna prima dată să-i povestesc tot ce trăiesc, pe plan artistic sau personal – mama. De data asta, nu va fi nevoie să-i povestesc, pentru că va fi alături de mine, cu iubire şi încredere, în mijlocul aventurii, şi sper să fie cea mai tare experiență a noastră împreună!”, a dezvăluit artista înainte de plecarea în aventura vieții ei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI