Asia Express sezonul 4. Când începe emisiunea de la Antena 1. S-a aflat data exactă, în sfârșit!

Asia Express sezonul 4. Când începe emisiunea de la Antena 1. S-a aflat data exactă, în sfârșit!
„Asia Express”, sezonul  4 pe „Drumul Împăraţilor”

Telespectatorii Antena 1 au toate motivele din toamnă se se uite la televizor. În mai, anul curent, oficialii postului anunțau demararea filmărilor la noul sezon de „Asia Express”. Filmat integral în Turcia, Georgia, Azerbaidjan și Israel, noul sezon va duce aventurile celor 9 echipe pe „Drumul Împăraţilor”. Filmările s-au încheiat în iulie, așadar românii se pregătesc de o nouă aventură palpitantă.

„Asia Express”, sezonul  4 pe „Drumul Împăraţilor”

Luna mai a adus noile vești legat de un nou sezon, al patrulea, din „Asia Express”. Decizia de a demara filmările a fost una grea, ținând cont de restricțiile covid din țările incluse în traseu. „Drumul Împăraților”, așa cum a fost denumit noul sezon, s-a filmat până în iulie în Turcia, Georgia, Azerbaidjan și Israel. Cele 9 echipe de start au avut mari probleme pe tot parcursul filmărilor, mai ales în Turcia, unde restricțiile covid au fost foarte dure. La startul din Turcia au fost prezente noile echipe, după cum urmează:

  • Connect-R şi Shift
  • Lidia Buble şi Estera (sora ei)
  • Cosmin Natanticu şi Eliza (soţia lui)
  • Adriana Trandafir şi Maria Speranţa (fiica ei)
  • Mihai Petre şi Elwira Petre (soţia lui)
  • Alexandra Ungureanu şi Anca Ungureanu (mama Alexandrei)
  • Patrizia Paglieri şi Francy (fiul ei)
  • Cuza şi Emi de la Noaptea Târziu
  • Lorelei şi Zarug

Primele modificări aduse noului sezon sunt gazdele acestuia, în persoana Irinei Fodor și a lui Oase ca și co-prezentator, iar Marius Damian este povestitorul emisiunii. Schimbările au survenit după ce Gina Pistol, gazda ultimelor trei sezoane, a trebuit să se retragă datorită sarcinii. O altă modificare constă în numărul echipelor concurente.

Dacă în celelalte sezoane au fost 7 echipe, acum, așa cum ați aflat, sunt 9 echipe la „Asia Express”.  Regulile au fost aceleași și în sezonul 4 „Asia Express”, toți având parte doar de un dolar pe zi. La fel și în cazul modului de transport de la o locație la alta și cazarea.

Când începe, de fapt, Asia Express

Telespectatorii se pot bucura, căci au fost dezvăluite datele în care cel mai dur reality show o să fie difuzat! Spre surprinderea tuturor, prima săptămâna de difuzare va avea 5 ediții consecutive, iar marea premieră va putea să fie urmărită sâmbătă și duminică, 18 și 19 septembrie, de la ora 20:00.

De asemenea, emisiunea o să fie difuzată și pe 19, 20, 21 și 22 septembrie în prima săptămână, de la ora 20:30, pe Antena 1. Fanii își vor putea urmări vedetele preferate încercând să facă față probelor de foc pregătite pentru acest sezon extrem de așteptat.

Sezonul 4 din toamnă la Antena 1

Deși ar fi trebuit să fie filmat în 2020, sezonul 4 „Asia Express” a fost amânat, producătorii spunând că nu erau siguri nici de anul 2021. Cu toate astea, și cu puțin noroc, au reușit să pornească la drum în acest an. Odată cu prezentarea grilei de toamnă, „Asia Express” și-a găsit locul în cadrul acesteia.

Așa se face că din septembrie, când începe oficial grilade toamnă, noul sezon din „Asia Express” va putea fi vizionat de telespectatorii Antena 1. Postul Intact Media merge pe rețeta succesului cu acest nou sezon, având în vedere datele din 2019, când sezonul trei era câștigat de Răzvan Fodor și Sorin Bontea. Sezonul din 2019 a avut cel mai mari rating-uri, pe segmentul orar de difuzare. Anunțul legat de acest nou sezon a putut fi citit de fani pe pagina de Instagram a show-ului.

„Vă e dor de emoția din Asia Express? Filmările Asia Express s-au încheiat. Ne vedem în toamnă la Antena 1! V-am pregătit un sezon de senzație! ?”, este anunțul de pe pagina de Instagram a emisiunii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI