Alexandra Ungureanu, adevărul despre participarea la Asia Express. Ce le-a spus fanilor

Alexandra Ungureanu, adevărul despre participarea la Asia Express. Ce le-a spus fanilor
Alexandra Ungureanu, adevărul despre participarea la Asia Express. Ce le-a spus fanilor

Alexandra Ungureanu a oferit primele declarații după experiența Asia Express. Vedeta a fost plecată în Georgia, Turcia și Azerbaidjan alături de mama ei pe Drumul Împăraților.

Alexandra Ungureanu, adevărul despre participarea la Asia Express

După două luni intense, Alexandra Ungureanu și mama ei s-au întors în România. Cântăreața le-a dat imediat de veste fanilor săi de pe Instagram.

„Are rost să vă spun cam cât de dor mi-a fost de voi? Filmările pentru @asiaexpressromania s-au încheiat. A fost o mega provocare, un proiect intens și inedit, la care sunt tare mândră că am putut participa.

La fel de mândră sunt de coechipiera mea curajoasă, the one and only regina-mamă

Ne vedem, la concerte, prin țară, live aici pe insta. Abia aștept să povestim, să știu de voi și să vă simt energia! #teamAlexandra”, a scris vedeta pe Instagram.

Aventura din Asia Express a fost una extrem de obositoare și provocatoare pentru vedetă, motiv pentru care și-a luat o perioadă în care să se odihnească.

Fosta concurentă Bravo, ai Stil! a plecat într-un loc liniștit unde să se reconecteze cu natura și să își încarce bateriile.

„Cât de frumos e aici! Nu puteam găsi ceva mai fain, în mijlocul naturii, departe de tot și de toate. Am nevoie de timp pentru mine, să-mi reîncarc bateriile după o super aventură.  

Și așa am descoperit  un loc în inima naturii, cu un jacuzzi panoramic, de care m-am îndrăgostit.  E doar una dintre destinațiile pe care vi le recomand, în primul meu proiect, independent, de după Asia Express, #CalatoriiCuStil.”, a mai spus Alexandra Ungureanu.

Vedeta a povestit prin ce a trecut în Asia Express și a spus că nu a fost deloc așa cum și-a imaginat.

Alexandra Ungureanu, umilită la Asia Express

Într-unul din testimoniale, Alexandra Ungureanu a povestit că a plâns și a regretat că a acceptat să participe la emisiune.

„Credeam că psihic sunt pregătită pentru orice, ei bine nu. Am plâns, ne-am perpelit, am şi regretat, cine ne-a pus. Haos total.

Ştiam că va trebui să fac autostopul, dar ştiam sigur că grija asta va cădea în grija mamei. Mă bazez pe mama la capitolul convins oameni să ne ducă unde aveam nevoie, să li se facă milă să ne dea un colţ de pâine şi o pernă, ea e şefa”, a povestit ea.

Ea a explicat că s-a simțit umilită și a trecut prin multe stări. Artista a recunoscut că Asia Express i-a pus la încercare multe limite.

„În general oamenii simpli, care nu au prea multe de oferit, vin în întâmpinarea noastră şi ne oferă mult mai mult.

Am simţit umilinţă şi pierderea demnităţii în momentul în care eşti disperat şi el te tratează ca pe ultimul gunoi, pe bune, de pe stradă. Eşti închis, blocat, îţi vine să plângi…

Mă emoţionez rapid şi de stări de bine şi de cele de rău. Această fluctuaţie emoţională de la agonie la extaz mă secătuieşte. În sărăcie şi în lipsă de confort, stau. Va fi experienţa vieţii mele. Realitatea întrece cu mult ceea ce vedem noi la televizor relaxaţi”, a completat ea.