Povestea britanicului care s-a mutat în România și a deschis o afacere de succes în inima Transilvaniei

Povestea britanicului care s-a mutat în România și a deschis o afacere de succes în inima Transilvaniei
Povestea britanicului care s-a mutat în România

Un britanic s-a îndrăgostit iremediabil de România și a decis că este locul potrivit pentru o afacere care i-a adus în cele din urmă succesul. Bărbatul a renunțat la viața de lux pe care o ducea în Londra și s-a mutat în inima Transilvaniei.

Un britanic a renunțat la viața din Londra și s-a mutat în inima Transilvaniei

Steve Teers şi Georgiana formează o pereche deosebită, iar povestea lor de dragoste a ajuns acasă la ea, în România. Cei doi au renunțat la viața de lux pe care o duceau în Londra și s-au mutat lar țară.

Acum se bucură de peisaje superbe și de liniștea dintr-o casă bătrânească. Brexitul și criza sanitară au fost cei doi factori care i-au adus în cele din urmă în punctul în care sunt, ulterior confirmând că au făcut cea mai bună alegerea.

Povestea lor pare desprinsă din povești. Ea a fost hair stylist pentru vedete, iar el a ocupat un post de editor de filme documentare.

”Noi ne am cunoscut în Londra în timp ce mergeam la un curs de machiaj despre efecte speciale și prostetică. După trei luni, ne-am întâlnit în pub, pentru că era ziua de naștere al unui prieten al nostru comun și acolo a fost invitat și Steve.

Ne-am întors pentru că ne plictiseam de viața din Londra, devenise prea intensă și costisitoare, ne gândeam la zilele adolescenței pentru fetele noastre și voiam să le dăm posibilitatea să vadă și altfel viața, decât viața din Londra”
Georgiana (Sursa: antena3.ro)

‘E o evadare din oraș’

Dragostea lor le-a croit drumul spre România, la țară, după ce au constatat că viața din Londra îi plictisea și nu le mai oferea multe. Bărbatul a menționat că a fost atras de tradițiile vechi pe care le auzise în familie pentru că străbunicii lui s-au născut în România:

Acest mod de trai a dispărut în țara mea de mai bine de 100 de ani. E ca o evadare din oraș.’ Bucuria mare a fost că ceea ce părea la început o joacă a devenit o reală afacere ce i-a împlinit mai mult decât s-ar fi gândit vreodată.

Steve și Georgiana au organizat un festival unde oamenii se pot bucura de muzică bună, mâncare tradițională și diverse activități distractive și care să le ofere amintiri de neuitat. De asemenea, pe lângă acest proiect se gândesc serios să pună bazele unei tabere de creație pentru că Steve este muzician.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI