Scoțienii s-au enervat rău pe Ianis Hagi. Val de reacții în presa britanică după declarația fotbalistului

Scoțienii s-au enervat rău pe Ianis Hagi. Val de reacții în presa britanică după declarația fotbalistului
Frank McAvennie spune că Ianis Hagi a sărit calul

Ianis Hagi, vedeta celor de la Glasgow Rangers, a ieșit cam șifonat după ultimele sale declarații. Presa scoțiană a criticat dur declarațiile românului. În același timp, Frank McAvennie, fost jucător la Glasgow, a decis să-l pună la zid pe Ianis. Fostul jucător i-a cerut lui Steven Gerrard să-l bage în ședință pe tânărul playmaker român.

Frank McAvennie spune că Ianis Hagi a sărit calul

În urmă cu câteva zile Ianis Hagi făcea câteva declarații care au stârnit mari pasiuni în Scoția. Românul declara că și-ar dori să joace într-o bună zi la Galatasaray. Fosta vedetă Frank McAvennie nu a fost impresionată de faptul că Hagi insistă că vrea să joace pentru Galatasaray. Presa scoțiană, de asemenea, a reacționat dur pe marginea celor declarate de Ianis.

Frank McAvennie consideră că Steven Gerrard trebuie să aibă o ședință cu Ianis Hagi. Fosta legendă a mai spus că tânărul de 22 de ani trebuie să fie atent la discutarea potențialelor transferuri după ce a recunoscut că vrea să joace pentru Galatasaray. De asemenea, Hagi și-a exprimat public dorința de a reprezenta România la Jocurile Olimpice, în ciuda unei potențiale ciocniri cu programul de calificări ale echipei în Champions League.

”Da, trebuie. Uneori, presa îl poate surprinde pe băiat fără griji și ar putea să spună ceva ce nu înseamnă de fapt nimic. Dar se pare că în fiecare săptămână băiatul vorbește despre un alt club. Poate că Gerrard ar trebui să vorbească cu el.

A depășit măsura. Nu joacă atât de mult pe cât și-ar dori tatăl său, este sigur. Tatăl său este mereu auzit spunând cât de bun este Ianis.”, le-a declarat Frank McAvennie celor de Football Insider.

”Dacă vrea să se mute, sunt sigur că Gerrard l-ar lăsa să plece”

Reacțiile fostei legende, Frank McAvennie, sunt dure la adresa tânărului Ianis Hagi. Frank McAvennie este de părere că Gerrard ar trebui să-l lase să plece, dacă tot își dorește atât de mult. Inclusiv fanii clubului au criticat declarațiile playmakerului român, despre care Frank McAvennie a spus că sunt reacții normale în contextul situației.

”Nu cred că Ianis trebuie să instige o mișcare. Dacă vrea să se mute, sunt sigur că Gerrard l-ar lăsa să plece. Mai ales dacă va continua să vorbească.

Nu poți avea un jucător care să fie întotdeauna în dezacord public cu clubul.”, a mai spus Frank McAvennie celor de Football Insider.

Rămâne de văzut dacă Gerrard îl va băga sau nu în ședință pe tânărul Ianis Hagi, sau dacă se va materialzia vreunul din transferuri, la Sevilla sau Inter.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI