Poți să mergi la Therme în perioada stării de alertă? Ce spun reprezentanții resortului

Poți să mergi la Therme în perioada stării de alertă? Ce spun reprezentanții resortului
Poți să mergi la Therme în perioada stării de alertă?

Vrei să mergi la Therme în viitorul apropiat? Iată ce spun reprezentanții resortului despre restricții și despre cum își va desfășura activitatea sau nu în starea de alertă!

Anunț de la reprezentanții resortului: Poți să mergi la Therme?

Mulți abia așteptau relaxarea măsurilor venite odată cu expirarea stării de urgență. Din păcate pentru cei care credeau că lucrurile vor fi mai roz, situația încă scârțâie la noi în țară, motiv pentru care oficialii impun românilor serii de restricții. Multe magazine s-au deschis, iar declarația pe propria răspundere s-a făcut dispărută pentru cei care se plimbă în localitate. Aceasta rămâne însă o obligație dacă vine vorba despre alte orașe. De asemenea, măștile de protecție au devenit un obiect extrem de cunoscut în rândul românilor care trebuie să o poarte în spațiul public. La momentul actual, pentru cei care au programate vacanțe, UE a făcut o listă neagră cu locații unde nu este indicat să mergi.

Cele mai periculoase din afara Uniunii Europene sunt: Brazilia, Republica Dominicană, Statele Unite ale Americii, Emiratele Arabe Unite, Japonia, India, Indonezia, Iran, Ecuador, Canada, Qatar, Columbia, Kuweit, Belarus, Mexic, Bangladesh, Ucraina, Pakistan, Peru, Rusia, Arabia Saudită, Singapore, Turcia, Chile. În ceea ce privește relaxarea la noi, cafenelele, barurile și mall-urile nu s-au deschis încă, iar reprezentanții Therme nu renunță momentan la restricții. „Therme București prelungește perioada de restricționare a accesului vizitatorilor pe durata stării de alertă”, arată mesajul de pe site-ul oficial therme.ro. 

Poți să mergi la Therme în timpul stării de urgență?
Poți să mergi la Therme în timpul stării de urgență?

Therme a cumpărat o agenție de turism

Centrul de relaxare a cumpărat o agenție de turism prin care să organizeze deplasarea propriilor angajați în străinătate, în interes de serviciu, dar și vizitele partenerilor săi în România. Agenția preluată de numește Kai Tour, cu sediul în București,la conducerea căreia a fost gălățeanul Eduard-Romului Goean.

„Firma Kai Services Club SRL, achiziționată de Therme în luna ianuarie 2020, este deținătoarea unei licențe de turism Kai Tour, agenție de tip turoperator. Agenția va răspunde nevoilor interne ale companiei în ceea ce privește transportul și cazarea personalului și partenerilor Therme și va urmări optimizarea cheltuielilor ocazionate de acestea”, au spus reprezentanții complexului de agrement, pentru Profit.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI