16 aug. 2024 | 21:15

Posesiv, gelos și infidel. Fosta iubită a lui Salman Khan, dezvăluiri surprinzătoare despre coșmarul pe care l-a trăit alături de celebrul actor

Monden
Posesiv, gelos și infidel. Fosta iubită a lui Salman Khan, dezvăluiri surprinzătoare despre coșmarul pe care l-a trăit alături de celebrul actor
Salman Khan si fosta sotie

Relația dintre Aishwarya Rai și Salman Khan a fost una dintre cele mai controversate din istoria Bollywood-ului. După o poveste de dragoste pasională, cei doi actori s-au despărțit în termeni extrem de neplăcuți, iar acum, Aishwarya Rai a oferit detalii șocante despre coșmarul trăit alături de actualul partener al Iuliei Vântu. Iată cum l-a descris vedeta internațională pe fostul ei iubit!

Aishwarya Rai, dezvăluiri neașteptate despre relația cu Salman Khan

Într-un interviu acordat recent și publicat pe site-ul Masala, Aishwarya Rai a dezvăluit că Salman Khan a fost un partener extrem de posesiv și gelos.

Potrivit actriței, gelozia lui a atins un nivel atât de ridicat încât a început să perceapă fiecare persoană din jurul său ca pe o amenințare la adresa legăturii lor.

Totodată, comportamentul starului de la Bollywood avea să afecteze grav și carierele profesionale ale celor doi. Salman Khan a intervenit în producția filmului ”Chalte Chalte”, care inițial avea să-i reunească pe Shah Rukh Khan și Aishwarya Rai.

Actualul iubit al Iuliei Vântur nici nu a vrut să audă de așa ceva, iar, în cele din urmă, echipa de producție a decis să o înlocuiască pe Aishwarya cu Rani Mukerji.

A fost Salman Khan agresiv cu fosta lui iubită?

În cadrul aceluiași interviu, Aishwarya Rai a spus că, la un moment dat, Salman Khan a fost agresiv fizic față de ea, dar fără a lăsa urme vizibile.

Actrița a menționat că, în ciuda comportamentului abuziv al fostului său partener, a continuat să își desfășoare activitatea profesională ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Totuși, impactul emoțional și fizic al acestei relații toxice a fost resimțit profund în cariera ei, provocându-i pierderi semnificative de oportunități în industrie.

Te-ar mai putea interesa și Salman Khan, decizie radicală în relația cu Iulia Vântur. Fanii cuplului nu se așteptau la o asemenea veste!

Un nou început pentru Aishwarya Rai

Astăzi, Aishwarya Rai are 50 de ani și a depășit perioada tumultuoasă a vieții sale. După despărțirea de Salman Khan, actrița și-a găsit liniștea și fericirea în brațele lui Abhishek Bachchan.

Cei doi sunt căsătoriți încă din anul 2007 și împreună au o fiică minunată. Pe plan profesional, vedeta a revenit în atenția publicului datorită producției ”Ponniyin Selvan”, care s-a bucurat de un succes răsunător.

Te-ar mai putea interesa și Are o avere uriașă, dar nu investește banii în case de lux. Cum arată apartamentul lui Salman Khan din Mumbai!

Parteneri
Cine este tânărul român care și-a pierdut viața în Germania la Oktoberfest
Redactia.ro
Ostropel de pui cu mămăliguță. Așa îl făceau și bunicile noastre
Click.ro
Elon Musk s-a întrebat de ce „nimeni nu încearcă să îi asasineze pe Biden și Kamala Harris”. Ce a urmat după aceea
Digi24
Poza cu vedeta GOALĂ la duș a scăpat pe net! Ce tatuaje INTIME are: S-au văzut TOATE
Vocea.biz
CUPLUL ANULUI în lumea mondenă! Și-a făcut iubită moldoveancă, mai tânără decât fiica lui! Avem imaginile! FOTO
Unica.ro
Schimbări la Antena 1. Plecare de răsunet de la o emisiune
EVZ.ro
Dani de la Insula iubirii își caută iubită după despărțirea de Mădălina! Cum vrea să arate viitoarea parteneră. În ce relații a rămas cu Maria
Spynews
Alertă totală în Ungaria. Pericol imens pe Dunăre. Militarii au fost mobilizați
Capital.ro
Ea are 30 de ani și el, 64, si e chiar mai tânără decât copiii lui. Cine e superba moldoveancă?
Avantaje
PUTIN a DECIS URGENT! ARMATA este PREGĂTITĂ. UNDĂ DE ȘOC la nivel MONDIAL
Mediaflux
Dani de la Insula iubirii își caută iubită după despărțirea de Mădălina! Cum vrea să arate viitoarea parteneră. În ce relații a rămas cu Maria
Spynews.ro
Planta menționată în Biblie, recunoscută pentru capacitatea sa de a contribui la „purificarea trupului, a sufletului și a minții"
Realitatea.net
Ispita Mădălina de la Insula Iubirii a ajuns pe mâinile medicului estetician după ce a suferit complicații. Cum arată acum
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro