26 ian. 2022 | 19:09

Porecla pe care a primit-o Războinicul Relu la Survivor 2022. Toți s-au amuzat

Știri generale
Porecla pe care a primit-o Războinicul Relu la Survivor 2022. Toți s-au amuzat
Ce porecla a primit Razboinicul Relu de la Survivor Romania 2022

Relu Pănescu este unul dintre cei mai apreciați concurenți din echipa Războinicilor. Chiar dacă este seniorul competiției, având vârsta de 50 de ani, antreprenorul a acceptat provocarea de a participa la Survivor România 2022 pentru a-și testa limitele. Ce poreclă a primit simpaticul Războinic.

Ce poreclă are Relu de la Survivor România 2022

Relu Pănescu de la Războinici este cel mai în vârstă concurent din cel mai nou sezon Survivor România. Antreprenorul are 50 de ani și, deși nu este în cea mai bună condiție fizică, afaceristul e pregătit să facă față tuturor provocărilor de pe traseu.

Colegii săi din echipa albastră i-au pus porecla Relu Tinerelu, datorită spiritului său de luptător și a faptului că, indiferent de traseu sau probă, Războinicul dă totul pe teren. Fostul deputat al Partidului Social Democrat este originar din Arad și este căsătorit din anul 2016.

„Dragilor, cu această ocazie, vreau să vă anunț oficial că sunt unul dintre cei care fac parte din echipa Războinicilor, în cadrul reality show-ului Survivor România 2022. Vreau să vă rog, dacă veți avea timpul necesar la dispoziție, să mă urmăriți la PRO TV, din data de 16.01.2022, totodată pe profilul de Facebook, Instagram, TikTok, pentru a vedea ceea ce se petrece acolo, împreună cu familiile voastre (mama, tata, frate, soră, soț, soție, copii).

Împreună cu toate neamurile voastre, împreună cu iubiții, iubitele voastre, împreună cu toți prietenii, amicii, cunoștințele, vecinii, colegii și colaboratorii voștri, să mă încurajați, să fiți alături de mine, să mă susțineți, iar când va fi cazul să mă votați, dar numai dacă merit.

De asemenea, vă rog să distribuiți mesajul meu. Vă mulțumesc din suflet, pentru atenția acordată și pentru fidelitate. Vă pup și vă îmbrățișez cu drag! Războinicul PĂNESCU RELU”, a scris concurentul din echipa Războinicilor pe rețelele sociale.

„Voi nu vreți să faceți parte din grup!”

Războinicii au câștigat un alt joc de imunitate la Survivor România 2022, obligându-i pe Faimoși să se voteze între ei la consiliul de nominalizare de luni, 24 ianuarie. Certurile au început să apară în echipa celor roșii.

CRBL: Când pierdem, nu mănâncă nimeni. Mâncăm cât câștigăm. Trebuie să îi batem. Nu știu dacă a fost un moment când s-a rupt totul, dar nu a fost ziua în care să rupem jocul Războinicilor. Încă lucrăm la unificarea echipei, încă lucrăm cu cerebelul fiecăruia. Am venit la un joc din zone diferite și trebuie să ne transformăm în soldați.

Laura Giurcanu: Sunt buni, ei au 5 fete, noi nu. Trebuie să facem alegeri mai bune. Andreea trebuie să plece, ne trage în jos. Știu că este aici, dar așa e.

Otilia: Voi sunteți un grup, ăsta e adevărul. Eu nu v-am vorbit pe voi, în parte.

Emil Rengle: Voi nu vreți să faceți parte din grup. Simt nevoia să plec capul în fața Războinicilor pentru lecția învățată azi. Pe zi ce trece devin mai bărbat. Îmi cer scuze în fața echipei pentru că nu am mâncat și că cei mai puternici plâng. Sper să ne unească și să devenim cei mai buni.

Războinicii au câștigat, din nou, provizii pentru o nouă săptămână de joc, spre dezamăgirea Faimoșilor, în tabără cărora apar din ce în ce mai multe conflicte. Andreea Tonciu a fost eliminată de la Survivor România 2022, după ce a întrunit cele mai puține voturi din partea publicului.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Netflix, o nouă lovitură. Povestea despre care vorbește toată lumea
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Decizia finală privind pensiile românilor. Ciolacu a dat ordin: Din respect față de seniori
Capital.ro
Județul din România care a dat lovitura: are o reputație turistică uriașă, iar liderii de aici au investit de peste 10 ori valoarea bugetului local
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
ANUNȚUL PRIVIND PENSIILE! Ministerul Muncii a DAT VESTEA
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro