Cum a reușit un polițist din Giurgiu să conducă timp de 15 ani fără permis

Cum a reușit un polițist din Giurgiu să conducă timp de 15 ani fără permis

Ai crede că polițiștii se află în slujba legii, că o cunosc, drept urmare ar trebuie să o și respecte în totalitate. Un polițist din Giurgiu a demonstrat, însă, că se poate contrariul.

Un fost polițist din localitatea Bolintin, județul Giurgiu, a condus timp de 15 ani, deși nu avea permis auto. Nicu Gheorghe a ocupat funcția de subofițer la Biroul Judiciar din cadrul Poliției Bolintin.

A fost, ulterior, condamnat la închisoare cu suspendare și a fost nevoit să plece din Poliție, dar și-a deschis un magazin alimentar și o cârciumă.

De ce au închis autoritățile ochii la polițistul care a condus fără permis

Polițistul în cauză a condus fără permis până când a fost descoperit de colegii săi. Numai că a trecut foarte mult timp în care a părut că nimeni nu a știut situația lui sau toți au preferat să închidă ochii, potrivit Digi24. După ce s-a aflat, a fost condamnat la un an și trei luni de închisoare cu suspendare.

Confruntat cu întrebările reporterilor, polițistul susține că nu are nimic de comentat și de declarat.

Poliția transmite, de asemenea, că imediat ce s-a aflat că polițistul nu are permis, a fost dat afară.

„Poliția orașului Bolintin Vale s-a sesizat din oficiu în cursul anului 2014, mai exact în luna decembrie. A fost întocmit un dosar penal, care a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale. De asemenea, precizez faptul că începând cu anul 2016, polițistului în cauză i-au fost încetate raporturile de serviciu cu unitatea”.

După ce și-a pierdut funcția de polițist, Nicu Gheorghe a urmat cursurile unei școli auto și a obținut, în cele din urmă, permisul.

Bolintin Vale, localitatea în care permisele auto s-au dat pe bandă rulantă

Sute de persoane din Bolintin, județul Giurgiu, au dreptul să șofeze și au luat permisul auto, deși nu știu să scrie și să citească. În instanță, trenează de ani de zile dosare penale împotriva multor șoferi care au provocat accidente.

Rețeaua care elibera permisele auto e una din care ar face parte polițiști și instructori. Toți își împărțeau banii primiți de la persoanele care nu știau să scrie și să citească.

Persoanele care nu știau să scrie și să citească, dar totuși voiau să conducă, plăteau până la 5.000 de euro pentru a obține ilegal permisul. Prețul este unul mare, comparabil cu al unei mașini decente second-hand pe care ți-o poți cumpăra.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI