Polițiștii bătăuși de la Secția 16 au umilit o femeie din cauză că nu avea BI la ea. Prin ce a trecut victima

Polițiștii bătăuși de la Secția 16 au umilit o femeie din cauză că nu avea BI la ea. Prin ce a trecut victima
Dosarul femeii la aceeași secție ca și dosarul medicului stomatolog violator

Unul din cele mai mari scandaluri din România implică Secția 16 de Poliție din Capitală. Dosarul, aflat acum pe masa procurorilor, scoate la iveală noi victime ale polițiștilor bătăuși. Dezvăluirile au fost făcute de avocatul Adrian Cuculis, și sunt la fel de dramatice.

Noi dezvăluiri în dosarul polițiștilor de la Secția 16 Poliție

În urmă cu câteva zile România era zguduită de unul din cele mai dramatice scandaluri în care sunt implicați mai mulți polițiști. Grupul a sechestrat și bătut, fără milă, doi tineri, care ulterior au decedat.

Cei 9 polițiști sunt acum cercetați penal pentru privare de libertate în mod ilegal, tortură și respectiv complicitate la tortură. După aflarea informațiilor cu privire la decesul celor doi tineri, avocatul Adrian Cuculis face noi dezvăluiri la fel de dramatice. Ca și în cazul celor doi tineri este vorba tot de un abuz.

Avocatul a decis să facă aceste dezvăluiri după decesul celui de-al doilea tânăr. Acesta fusese și el sechestrat și torturat de grupul de la Secția 16 de Poliție. Ionuț a fost găsit recent decedat în casa unui prieten, după ce ar fi luat o supradoză, spun primele informații. Avocatul Adrian Cuculis relatează despre un alt abuz făcut de aceiași polițiști asupra unei tinere, numită Ruxandra.

În 2019, femeia ar fi fost oprită în faţa blocului de aceiaşi poliţişti, spune Adrian Cuculis. După ce aceștia i-ar fi cerut buletinul, femeia le-a cerut voie să urce până în imobil să-şi ia actul de identitate.

Avocatul merge mai departe cu relatarea, spunând că polițiștii au trântit-o la pământ și au încătuşat-o. Ulterior ar fi urcat-o în maşina de poliţie şi înjurată de zeci de poliţişti.

”Au fost chemate 9 maşini de intervenţie pentru o femeie de 40 de ani, pe care o aştepta copilul acasă. După două ore de injurii şi după ce s a confirmat că nu era nici drogată şi nici băută, au lăsat-o să plece.”, relatează avocatul Adrian Cuculis.

Dosarul femeii la aceeași secție ca și dosarul medicului stomatolog violator

Detaliile sunt halucinante, și apar la doar câteva zile după ce cel de-al doilea din tinerii sechestrați și torturați de polițiștii de la Secția 16, a fost anunțat ca decedat. În acest caz, deocamdată, nu se știu clar condițiile în care s-a produs decesul. Autoritățile declară că decesul ar fi survenit după o presupusă supradoză de droguri.

În cazul femeii de 40 de ani, avocatul Adrian Cuculis a mai făcut câteva precizări. Informațiile ridică noi semne de întrebare asupra altor polițiști, cei de la Secția 14, secție unde se află și dosarul medicului stomatolog acuzat de viol.

Acuzațiile împotriva medicului stomatolog au fost făcute de mai multe tinere. Prima care a făcut dezvăluirile în cazul medicului a fost concurenta iUmor, Ștefania Costache, care a decis să vorbească despre asta.

”Ruxandra are un certificat cu 2 zile de îngrijiri medicale. Are și plângere penală depusă şi de 2 ani dosarul zace în sertare la secţia 14. Este aceeaşi secţie cu medicul stomatolog bănuit de viol, asta după ce dosarul, culmea a fost preluat de Secția 16.”, a mai relatat avocatul Adrian Cuculis.