Poliția este în alertă! Alexandra ar putea fi în podul unei case, în apropierea imobilului de unde a fost ridicat Gheorghe Dincă

Poliția este în alertă! Alexandra ar putea fi în podul unei case, în apropierea imobilului de unde a fost ridicat Gheorghe Dincă

A apărut o nouă pistă în cazul crimei de la Caracal. O persoană a trimis anchetatorilor un mesaj privat primit pe Facebook în care anunță că Alexandra Măceșanu s-ar afla în podul unei case din apropierea imobilului din care a fost ridicat Gheorghe Dincă. Polițiștii sunt în alertă și fac mai multe percheziții la această oră.

Alexandra ar putea fi în podul unei case din Caracal

O femeie a primit un mesaj privat în care era anunțată că Alexandra se află în podul unei case din Caracal. La rândul ei, femeia a anunțat anchetatorii, care au descins la mai multe adrese.

„Faceți ceva, Alexandra trăiește, se află legată în podul unei case care are salcii în curte și fân”, este mesajul primit de anchetatori.

Polițiștii au intrat în curtea unui vecin și i-au percheziționat locuința, dar după scurt timp au ieșit, s-au urcat în mașini și au plecat. Proprietarul gospodăriei susține că nu are nicio legătură cu acest caz.

„M-au rugat dacă sunt de acord să le deschid să se uite puțin în încăpere, în casă, acolo și în pod. Nu eram în relații bune cu Dincă, nu venea la mine, nu mergeam la el. Nu suntem în relații bune. Vă dați seama că se ferea de mine. Asta e fața lui adevărată, știam că e om violent”, a declarat bărbatul.

În zona în care polițiștii fac căutări sunt mai multe case părăsite. Cel mai probabil, anchetatorii vor face în continuare percheziții în cazul în care vor afla noi informații despre acest caz.

Și familiile fetelor răpite au primit mai multe mesaje în ultimul timp. Mama Luizei Melencu a primit un mesaj în care i se spunea că fata trăiește și că se află la o anumită adresă. Polițiștii au descins la adresele respective, dar s-a dovedit a fi doar o alarmă falsă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI