Cum au reacționat părinții Alexandrei când au auzit înregistrarea cu ea. ”E sfâșietor. N-am ce să explic!”

Cum au reacționat părinții Alexandrei când au auzit înregistrarea cu ea. ”E sfâșietor. N-am ce să explic!”

Discuțiile de la 112, dintre Alexandra Măceșanu și operatori, respectiv polițști, au fost făcute publice și au fost ascultate inclusiv de familia victimei. Unchiul fetei, Alexandru Cumpănașu, a vorbit despre felul în care și-a lăsat amprenta aceste înregistrări asupra părinților și a apropiaților fetei.

Alexandru Cumpănașu, despre Alexandra: „Era un copil cuminte”

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, a făcut primele declarații, după apariția stenogramelor cu discuțiile, la numărul de urgență 112, în care fata cerea disperată ajutor.

Înregistrările le-am văzut după-amiază, după ce colegii mei au făcut transcriptul. Părinții au ascultat, adică vărul meu da. Am rugat-o pe soția mea, am făcut în așa fel cât să se audă reacția.

Reacția părinților nu pot să o exprim. E sfâșietor. Nu am ce să explic.

Un alt polițist a vorbit de pe telefonul lui de imbecil ce e. A prezentat ce a vrut el. A greșit foarte mult prin asta. A vulnerabilizat-o foarte mult. Trebuia să sune doar o dată, iar primul dobitoc trebuia să îi spună nu mai sunați că vă localiăm după asta, ștergeți apelurile și vă vom găsi.

Părinții ei sunt niște oameni extrem de simpli, de modești, de calzi, de buni. Sunt oameni de la țară, care au crescut-o în acel spirit. Era un copil cuminte, normal. Nu era cu cluburi, cu fustiție, cu anturaje.”, a declarat Cumpănașu, potrivit știripesurse.ro.

Motivul pentru care au fost făcute publice stenogramele

Unchiul fetei a explicat motivul pentru care familia Alexandrei a decis să fie făcute publice aceste stenograme.

Dragi oameni, care ați fost lângă noi în ultimele zile, pun aici stenogramele realizate de noi ale discuțiilor avute de Alexandra cu nemernicii de la 112. A fost o decizie ffff grea care a aparținut exclusiv tatălui și mamei Alexandrei, cei care i-au dat viață acestui copil.

A fost foarte foarte grea aceasta decizie pt o familie atât de discretă și normală. SINGURUL motiv pt care familia hotărăște să le facă publice este pentru a vedea întreaga țară putregaiul unui sistem criminal și curajul acestui copil incredibil. Vrem prin punerea lor aici doar DREPTATE și să fie pedepsiți vinovații, iar pentru viitor niciun ticălos din statul român să nu mai UCIDĂ! Vă rog în numele părinților să trateze toată lumea aceste conversații cu decență și respect”, se arată în mesajul postat de Cumpănașu.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI