Alexandra, victima unei rețele de traficanți de persoane? Un martor spune ce făcea Gheorghe Dincă în Italia. Era de temut

Alexandra, victima unei rețele de traficanți de persoane? Un martor spune ce făcea Gheorghe Dincă în Italia. Era de temut

Detalii cutremurătoare ies la iveală în cazul crimelor din Caracal. Se vehiculează tot mai mult ipoteza potrivit căreia Alexandra Măceșanu nu ar fi fost de fapt ucisă, ci ar fi devenit victima unei rețele de traficanți de persoane. O româncă stabilită în Italia a mărturisit că Georghe Dincă ar fi avut legături cu membrii unei grupări de proxeneți.

Alexandra ar putea fi victima unei rețele de traficanți de persoane

Femeia care acum locuiște în Italia a declarat pentru un post de televiziune că Gheorghe Dincă ar fi făcut parte din anturajul unui traficant de persoane care racola tinere și le promitea locuri de muncă în străinătate, însă odată ajunse în peninsulă, erau obligate să se prostitueze. Erau căutate tinerele necăsătorite, despărțite sau eleve, care erau amăgite și apoi batjocorite.

Aceste lucruri s-ar fi petrecut, susține românca stabilită în Italia, în anul 2011, iar cei care le racolau le-ar fi bătut chiar și în plină stradă. În plus, Dincă ar fi locuit o vreme în Italia, alături de familie, dar a primit interdicție pentru 5 ani, după ce a avut o aventură cu o femeie pe a cărei fiică a agresat-o.

Teoria potrivit căreia Alexandra nu ar fi fost ucisă pare să devină plauzibilă, în condițiile în care criminalul din Caracal susține că a ars trupul neînsuflețit al Alexandrei într-un butoi, iar experții spun că incinerarea unui cadavru nu se poate face în aceste condiții.

„100% nu s-a putut face o incinerare în acel butoi. O incinerare se efectuează în momentul când se ajunge la temperatura de 1.400 de grade. E exclus să poată să ardă! Nu se poate obține o astfel de temperatură. În crematoriu, în cuptorul special, temperatura o obțineam după o oră, iar arzătorul era imens, cu diametrul de aproape un metru. Acest nemernic, părerea mea, e că trage de timp. Fata cred că e în viață și el trage de timp să scape de urme. La crematoriu, coșul are o înălțime de 20 de metri. Vecinii ne bodogăneau și așa pentru miros”, a declarat Gheorghe Ionel, fostul şef al crematoriului Vitan-Bârzeşti, la un post de televiziune.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI