19 iun. 2021 | 12:34

Poliția a descins într-o parcare LIDL România. Ce s-a întâmplat e de aplaudat

News
Poliția a descins într-o parcare LIDL România. Ce s-a întâmplat e de aplaudat
Poliția a descins în parcare la Lidl. Ce s-a întâmplat?

Românii trebuie să aibă mare grijă la acest detaliu! Poliția a descins într-o parcare a unul lanț celebru de supermarket-uri. Ce s-a întâmplat în locurile speciale pentru șoferi din dreptul Lidl? Mulți au aplaudat inițiativa autorităților.

Poliția a desins într-o parcare la Lidl România

Noua inițiativă a autorităților i-a bucurat pe mulți dintre români. O altă razie a polițiștilor i-a luat în vizor pe șoferii care parchează în locul special din dreptul Lidl România. Concret, câțiva conducători auto ocupă abuziv locurile de parcare rezervate persoanelor cu dizablități sau căile de acces de l supermarket-uri, iar polițiștii au reacționat în privința celor de mai sus.

Zilele trecute, polițiștii din Păulești au verificat magazinul Lidl din Blejoi unde se întâmplă frecvent asta. În urma raziei, mai mulți conducători auto au fost văzuți parcând foarte aproape de intrarea în magazin din cauza ploii, iar cei din urmă au fost sancționați așa cum se cuvine.

Printre aceștia se afla și un șofer care și-a lăsat bolidul lipit de magazin, ignorând complet jaloanele puse de reprezentanții supermarket-ului tocmai pentru a fi evitate astfel de situații, arată observatorulph.ro.

Ce arată legea?

Amenzile pentru cei care parchează fără drept pe locurile rezervate special pentru persoanele cu handicap au crescut considerabil în anul 2020 precum arată legea: ”Conform Legii nr. 145 din 22 iulie 2020 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 448/2006 privind protecţia şi promovarea drepturilor persoanelor cu handicap, parcarea altor mijloace de transport pe locurile de parcare adaptate, rezervate şi semnalizate prin semn internaţional pentru persoane cu handicap se sancţionează cu amendă de la 2.000 de lei la 10.000 de lei şi ridicarea mijlocului de transport de pe locul de parcare respectiv”, a a anunțat Poliţia Română.

Sancțiunea includea amenda între 1.000 și 2.000 de lei și ridicarea mijlocului de transport parcat necorespunzător. Constatările și aplicarea mustrării legale sunt făcute de către agenții de circulație sau de către personalul de control cu astfel de atribuții.

  • Situație controversată în fața unui magazin

„Agenţii SGG Security continuă să semene jale în buzunarele constănţenilor, în parcările magazinelor LIDL din Constanţa! În cursul zilei de ieri, 22 octombrie, un şofer s-a trezit cu o “caracatiţă” pe o roată de la maşină, în parcarea de la LIDL din Tomis 3, motivul invocat de agenţii de pază în fiind acela că a parcat neregulamentar. În parbriz a fost lăsat şi anunţul că maşina va fi deblocată doar contracost – 100 de lei.

Firma este angajată de lanţul de magazine LIDL să disciplineze şoferii din parcările magazinelor cu pricina. Au existat şi poliţişti care au ridicat din umeri faţă de situaţie, precizând că “astea sunt regulile magazinului, este parcarea lor privată”, arată replicaonline.ro.

Parteneri
TJ Miles i-a dat lovitura de grație lui Zanni! Ce a declarat fostul Faimos de la Survivor despre coechipierul său: ”Sclavii mereu vor mușca…”
Redactia.ro
Ce trebuie să pui în drob, să iasă suculent și să nu se usuce. Așa îți va ieși un preparat perfect
Click.ro
O regină a frumuseții a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram unde se află și nu a mai scăpat cu viață
Digi24
O femeie s-a dus la spital pentru investigații, dar a aflat că este deja moartă. Iar neplăcerile au continuat să apară
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Sappho, cea mai cunoscută lesbiană din istorie, s-a sinucis din dragoste pentru un bărbat
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
Marcel Pavel a fost la un pas de moarte. Ce i s-a întâmplat marelui artist
Capital.ro
Masa de Paște fără grija kilogramelor în plus. Sfaturi pentru păstrarea greutății și evitarea problemelor digestive
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
Veste bună de PAȘTE. Fondurile de PENSII au crescut
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O bucată de carne a început să se miște și a căzut singură de pe masă. Clientul unui restaurant a filmat totul
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro