Plecarea lui Ianis Hagi de la Rangers e dată sigură în Scoția. Decizia șoc a lui Steven Gerrard

Plecarea lui Ianis Hagi de la Rangers e dată sigură în Scoția. Decizia șoc a lui Steven Gerrard
Plecarea lui Ianis Hagi de la Rangers e dată sigură în Scoția. Fanii nu sunt surprinși

Fanii lui Ianis au aflat cine ar putea să-i ia locul la Rangers. Care sunt ultimele detalii despre pașii posibili ai fiului regelui? Ce alt fotbalist ar putea să ocupe poziția de mijlocaș a lui Ianis Hagi?

Detalii despre plecarea lui Ianis Hagi de la Rangers

Ianis Hagi este cu un pas în altă echipă. Tânărul fotbalist este din ce în ce mai aproape să se despartă de Glasgow Rangers, conform scoțienilor care indică faptul că i-au găsit deja un înlocuitor. Concret, ar fi vorba despre mijlocașul Bright Osayi-Samuel de la Fenerbahce.

Football Insider scrie că echipa unde încă evoluează fiul regelui a făcut deja o ofertă oficială pentru a-l trasfera pe acesta, timp în care cei de la Fenerbahce se țin tare și nu dau semne că vor să-l vândă. Sursa citată arată că Osayi-Samuel este considerat de Gerrard înlocuitorul perfect pentru poziția lui Ianis:

„Steven Gerrard are rareori încredere în Ianis Hagi să-l folosească în meciurile mari în ciuda faptului că a marcat 8 goluri și a oferit 15 pase decisive în ultimul sezon.” Tânărul sportiv român ar fi dorit de Lazio Roma și FC Sevilla și este evaluat de Rangers la 12 milioane de euro.

Ce arătau zvonurile?

Zvonurile despre transferul lui continuă să curgă liniștite în presa de specialitate din toată lumea. Italienii ar fi făcut o oferă mijlocașului, dar aceasta a fost sub pretențiile scoțienilor care l-au cumpărat de la Genk cu 4 milioane de euro.

Paddy Kenny, fost portar care a jucat în Premiere League pentru Queens Park Rangers, consideră că formațiunea ar trebui să ia în considerare interesul lui Lazio, dacă italienii vor plusa la 12 milioane de euro:

”Eu cred că Rangers trebuie să analizeze oferta ca orice patron care conduce o afacere. Dacă Lazio va da 12 milioane pe el, asta înseamnă o grămadă de bani.Ar fi greu de refuzat când vezi asemenea cifre. Iar Ianis nu este un titular indiscutabil. Dacă nu este 100% esențial pentru echipă, ar putea fi cedat. Rangers ar lua banii și i-ar folosi în alt scop.”

Conform acesteia, Rangers spera la un moment dat să îl păstreze pe fotbalist și din vară, ulterior au apărut informații care indicau că alte echipe ar putea să-l primească cu brațele deschise în viitor:

”Lazio s-a mai interesat de Hagi şi conform ultimelor informaţii ar agrea un transfer pentru aproximativ 10 milioane de euro. Românul are un talent uriaş, e bine înzestrat din punct de vedere tehnic şi foarte creativ în ultima treime.”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI