Plecare surpriză de la Antena 1. Renunță la TV, de ce a luat decizia

Plecare surpriză de la Antena 1. Renunță la TV, de ce a luat decizia
Demisie surpriză la Antena 1. Telespectatorii au fost uimiți

O nouă plecare de la Antena 1 i-a șocat pe fanii postului de televiziune! O cunoscută jurnalistă s-a decis să renunțe la stilul de viață pe care l-a avut până acum, așa că a plecat de pe postul ce a făcut-o cunoscută, spre surprinderea tuturor ce o urmăreau.

Cine a renunțat la Antena 1. Anunțul surpriză

Jurnalista Francesca Simionescu s-a decis să renunțe la Antena 1. Aceasta a lucrat la Digi 24 din anul 2016, ca reporter pe social, apoi a plecat la postul de televiziune în februarie 2019 pentru a lucra la Observator. Totuși, acum, ea a confirmat ruptura cu Intact.

De asemenea, Francesca Simionescu a mărturisit că nu știe care sunt planurile sale de viitor atunci când vine vorba de carieră, mai cu seamă pentru că și-a dorit să ia o pauză de la stilul de viață pe care îl duc oamenii ce lucrează în televiziune.

„Nu ştiu ce voi face în continuare. Am vrut o pauză de la acest stil de viaţă.”, a transmis ea pentru Paginademedia.ro.

Ce se întâmpla la Antena 1, de fapt. Ce vedete s-au alăturat postului de televiziune

În timp ce mai multe vedete de la Pro TV, cum ar fi Iulia Albu sau Anna Lesko, ce s-au alăturat show-ului ‘Splash! Vedeta la apă’, s-au decis să vină la Antena 1, se pare că în trustul Intact s-au format două tabere, ținând cont că schimbările nu sunt primite cu brațele deschise de celebritățile mai vechi.

„Cei veniți din PRO TV sunt tratați ca niște prinți, ca niște salvatori care au venit să ridice audiențele trustului, se spune că au salarii cu mult mai mari decât vechii angajați.”, ne-au spus, în exclusivitate, surse din cadrul postului Antena 1.

Mai exact, vedetele PRO TV au ales să părăsească postul de televiziune și să se orienteze spre Antena 1. Acest lucru le-a lăsat pe celebritățile vechi cu un gust amar și multe nemulțumiri, iar Andreea Berecleanu, Pepe, Mihai Morar și Cristi Brancu și-au anunțat demisiile. 

Nemulțumiri la Antena 1. De ce a existat un val de demisii printre vedete

Totul se întâmplă de când persoane extrem de cunoscute în showbiz-ul românesc, precum Florin Dumitrescu, Nea Mărin, Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea, Ștefan Bănică Jr., Răzvan Fodor, Iulia Albu și Anna Lesko au primit un loc de muncă la diferite emisiuni de succes.

„Unii dintre cei care au plecat aveau salarii mici pentru un prezentator tv, în condițiile în care se zvonește că vedetele care vin din PRO TV ar fi prins salarii cu mult mai mari, dar și o mai mare promovare.

Acum sunt două tabere în trustul Intact, cei vechi și cei noi, primii bucurându-se de toată atenția din partea șefilor.”, ne-au mai spus sursele.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI