Demisie surpriză la DIGI 24! Un prezentator de top a plecat la concurență, după 9 ani de stat la pupitrul știrilor

Demisie surpriză la DIGI 24! Un prezentator de top a plecat la concurență, după 9 ani de stat la pupitrul știrilor

Televiziunea de știri Digi24 rămâne fără Andrei Tomescu, unul dintre cei mai experimentați și importanți prezentatori ai stației. Acesta  a lucrat vreme de 9 ani pentru Digi24, de la care pleacă pentru a se implica într-un nou proiect de televiziune.

Demisie surpriză la DIGI 24!

Această demisie a întrat în vigoare încă de luni, când a început și noua colaborare, iar ultimul jurnal pe care l-a prezentat Andrei Tomescu la Digi24 a fost cel de duminică.

Astfel, Andrei Tomescu a fpst convins să prezinte știrile Alpha News, o nouă televziune pe care o va lansa Adrian Sârbu, fondatorul Pro TV. Potrivit paginademedia.ro, jurnalistul a spus că a ales o altă provocare profesională:

„Mi-am dorit ceva nou. Am vrut o schimbare, iar mie îmi plac schimbările. Eram de nouă ani la Digi24 și am simțit nevoia și de altceva.”

Andrei Tomescu activa la Digi24 din luna noiembrie a anului 2001, încă înainte de lansarea postului, care îl direcționase în ultimele luni către știrile de noapte,

De asemenea, înainte de experiența Digi24, Andrei Tomescu a mai lucrat la Europa FM, Antena 1 (n.r. – voice-over la Observator), Național TV, Național FM, N24 Plus sau Radio Contact/Kiss FM.

Emisiunea lui Cristi Brancu, scoasă din grilă

Marți, Cristi Brancu a anunțat că mai-marii de la Antena Stars l-au anunțat că emisiunea pe care a prezentat-o în ultimii 13 ani iese din gria postului. Această decizie a fost generată de efectele economice ale pandemiei de coronavirus, așadar emisiunea va fi difuzată mai departe pe You Tube.

„Spectrul crizei care abia a început a schimbat multe în toate televiziunile din România. Atâtea proiecte de anvergură s-au întrerupt sau nu se vor mai face. Bugetele s-au schimbat fundamental. A fost o emisiune-fanion a stației vreme de 13 ani și numai spectrul crizei generate de pandemie a decis această pauză lungă. Am aproape 30 de ani de media, așa că decizia a fost acceptată și înțeleasă de ambele părți.Speculațiile legate de vârsta prezentatorilor sunt hilare și neadevărate, puteți verifica acest lucru. Fiecare business are un plan de afaceri pentru fiecare moment. Restul sunt sentimentalisme și imaturități. Da, am de gând să revin la TV. Cariera mea TV a fost strâns legată de acest trust, mă leagă de acest loc oameni cu care am făcut performanță și am trăit momente minunate. Rămâne prima mea opțiune în carieră. Nu veți regăsi emisiunea din toamnă, dar asta nu înseamnă că nu ne putem întâlni într-un alt proiect viabil”, a spus Cristi Brancu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI