Plecare neașteptată de la Digi24! Vedeta TV părăsește postul după 8 ani

Plecare neașteptată de la Digi24! Vedeta TV părăsește postul după 8 ani
Plecare neașteptată de la Digi24. Cine este prezentatorul care a decis să întrerupă colaborarea cu postul TV.

Plecare neașteptată de la Digi24! Un alt prezentator cunoscut a decis să pună capăt colaborării cu postul de televiziune amintit. Informația a fost făcută publică în urmă cu puțin timp. Află în rândurile de mai jos cine este vedeta TV care părăsește postul după opt ani de zile. Apărea aproape zilnic pe ecrane.

Plecare neașteptată de la Digi24

Demisia șocantă de la Digi24. Un alt prezentator s-a alăturat valului jurnaliștilor care, în ultimul an de zile, au decis să nu mai colaboreze cu postul de știri. Este vorba despre Cătălin Nunu, care a apărut pe ecrane timp de opt ani.

În primii doi ani de zile, Cătălin Nunu a fost corespondent Digi24 și transmitea informații din Cluj-Napoca. Ulterior, s-a mutat la București, activând la stația centrală din poziția de prezentator de televiziune. Jurnalistul a prezentat mai multe programe televizate, în diverse registre.

Cătălin Nunu obișnuia să prezinte tronsonul informativ dintre orele 12.00 şi 15.00 – Știrile amiezii, de la Digi24. Între timp, se ocupa și de realizarea altor proiecte. Jurnalistul a realizat și podcastul săptămânal Digi Context şi emisiunea de radio Săptămâna unu la unu, împreună cu Robert Kiss, pe postul de radio din grup – Digi FM. De-a lungul timpului, a prezentat și emisiunile „Bani în mișcare”, „Caravana Turist Acasă” și „Jurnalul economic”.

În cazul lui Cătălin Nunu, nu ar fi fost vorba despre o concediere, ci despre o demisie, potrivit informațiilor obținute de paginademedia.ro. Jurnalistul a decis să pună capăt contractului cu Digi24 după opt ani de zile. Ultima sa apariție pe ecran a fost marți, 29 noiembrie.

Ce alte vedete au părăsit Digi24, în ultimul an

Cătălin Nunu s-a alăturat, astfel, valului de jurnaliști care au plecat de la Digi24, într-o formă sau alta, în ultimul an de zile. Printre cele mai cunoscute nume care au fost concediate sau și-au dat demisia de la postul de televiziune cu pricina se numără: Cristian Tudor Popescu, Stelian Muscalu și Marius Pancu.

Gazetarul CTP a anunțat, în urmă cu câteva luni, că emisiunea la care apărea alături de Claudiu Pândaru nu va mai fi prezentată la Digi24. Conducerea postului de știri a luat decizia de a întrerupe, atunci, colaborarea cu el. Potrivit declarațiilor jurnalistului de la acea vreme, „diagnosticele puse în Cap limpede final au fost considerate mai dăunătoare pentru imaginea postului decât boala”.

După zece ani de zile, și Stelian Muscalu a plecat de la pupitrul emisiunii cu tematică economică „Business Club”. Jurnalistul a luat pe toată lumea prin surprindere cu hotărârea sa. În mesajul publicat atunci, a vorbit despre aservirea presei.

Marius Pancu a întrerupt colaborarea cu Digi24 tot după un deceniu, alăturându-se echipei de la Observator, Antena 1.

Urmăriți Playtech.ro și pe