Plecare de la Digi 24. Realizatorul TV care şi-a dat demisia după ani de zile în care a prezentat ştirile pe post

Plecare de la Digi 24. Realizatorul TV care şi-a dat demisia după ani de zile în care a prezentat ştirile pe post
Plecare de la Digi 24. Realizatorul TV care si-a dat demisia dupa ani de zile in care a prezentat stirile pe post

Digi 24 își pierde unul dintre cei mai valoroși oameni, după ce Cătălin Nunu a încetat colaborarea cu faimosul post de televiziune, după ce a lucrat acolo timp de opt ani de zile. Jurnalistul a lucrat o parte la Cluj, o altă parte în Capitală.

Jurnalistul Cătălin Nunu a plecat de la Digi 24

Cătălin Nunu a plecat de la Digi 24, după opt ani de zile de muncă, scriu cei de la Pagina de Media. În ultima perioadă, jurnalistul prezenta tronsonul informativ dintre orele 12.00 şi 15.00 de pe Digi 24 – Ştirile amiezii.

Totodată, Cătălin Nunu era realizatorul podcastului săptămânal Digi Context şi al emisiunii de radio Săptămâna unu la unu, împreună cu Robert Kiss, pe postul de radio din grup – Digi FM.

În primii doi ani ca angajat al postului TV, Cătălin Nunu a fost corespondent de la Cluj pentru Digi 24. Ulterior, jurnalistul a venit la staţia centrală din Bucureşti.

De-a lungul celor opt ani, vedeta a găzduit tronsoane de ştiri, rubrici sau emisiuni diverse. Printre acestea, enumerăm „Bani în mişcare”, „Caravana Turist Acasă” sau „Jurnalul economic”.

Născut și crescut în Harghita, Cătălin Nunu și-a dorit, pe vremea când era copil, să studieze medicina și să devină un doctor strălucit.

„În liceu mergeam la multe sesiuni de ceea ce astăzi numim debate. Dar, erau de fapt întâlniri faine, cu alți colegi, în care profesorii ne provocau la câte un duel cu argumente pe diverse subiecte. Așa a apărut ideea de avocatură, până când într-o zi una dintre profesoare mi-a spus că ar trebui să mă gândesc la jurnalism ”, povestea jurnalistul Digi 24.

A vrut să studieze medicina, dar a descoperit pasiunea pentru radio

Ani mai târziu, Cătălin Nunu a descoperit pasiunea pentru radio și televiziune. A pornit spre Cluj-Napoca, acolo unde a învățat să se descurce la radio.

Împreună cu un alt coleg de liceu, viitorul jurnalist a dezvoltat postul radio al colegiului, iar apoi a înfiinţat de unul singur un radio online de cartier.

„Este un loc minunat, cu profesioniști, cu foarte mult potențial și de unde au plecat colegi jurnaliști. Au fost multe colaborări cu radiouri din țară și schimburi de experiențe cu radiouri din alte țări, ba chiar postul a fost inclus în rețeaua europeană de radiouri studențești, Euranet”, a spus Cătălin Nunu la Digi 24.

Urmăriți Playtech.ro și pe