Planurile lui Zanni pentru viitorul apropiat. Câștigătorul Survivor România i-a uimit pe fani, la doar 23 de ani

Planurile lui Zanni pentru viitorul apropiat. Câștigătorul Survivor România i-a uimit pe fani, la doar 23 de ani
Ce planuri are Zannidache pentru viitor?

Zannidache și-a făcut deja planuri uriașe pentru viitorul apropiat. Câștigătorul emisiunii Survivor România s-a gândit la toate detaliile. Cum a reușit să-și surprindă fanii cu unele decizii?

Ce planuri are Zanni pentru viitor?

Zannidache a devenit rapid iubit de public. Acesta a apărut pentru primele dăți în videoclipurile lui Alex Velea care l-a luat sub aripa sa protectoare, ulterior l-a ajutat să se ridice din punct de vedere muzical.

Cu toate astea, notorietatea a fost câștigată odată cu participarea la celebrul show sportiv din Republica Dominicană. Artistul a fost foarte plăcut de oamenii de acasă pentru bune și pentru rele, iar acum mărturisește tuturor care sunt planuile sale de viitor.

Deși are doar 23 de ani, maturitatea dobândită din dreptul întâmplărilor grele din viața sa își spun cuvântul atunci când acesta se gândește la ceea ce urmează să se întâmple. Faimosul a mărturisit că experiența din emisiune a fost categoric cea mai grea din viața sa, deși nu a dus deloc lipsă de încercări.

Ce spune despre visul său?

„A fost extrem de grea, cea mai importantă cărămidă din viața mea. Ce m-a făcut pe mine supraviețuitor în viață și acolo a fost comedia. Faptul că nu m-am lăsat doborât de nimic și am râs de absolut tot. Comedia m-a făcut să trec peste tot„, a detaliat cântărețul.

Mai mult decât atât, tânărul este fericit pentru că este tot mai aproape de a-și îndeplini visul, reușind să ajungă exact acolo unde și-a propus prin forțele proprii, mai cu seamă că a reușit să nu bage în seamă răutățile venite din partea altor persoane.

„Mi-am dorit să fac multe lucruri și n-am reușit”

„Nu aș schimba nimic în viața mea, căci lucrurile grele din viață m-au făcut așa cum sunt azi. Nu m-a deranjat niciodată valul de hate, mă deranjează doar că lumea nu înțelege că eu vreau să mulțumesc toți oamenii din jurul meu. Eu îi pun pe cei din jur pe primul loc, îmi doresc să mă înțeleagă ei.

Îmi doresc foarte mult să am o casă a mea, dar știu că și acest vis va deveni realitate. Mi-am dorit să fac multe lucruri și n-am reușit. Nu ai cum să rămâi acolo dacă nu ești real, trebuie să reziști fizic, psihic. Am avut multe momente dificile în viață, dar le-am depășit pe toate. Mă văd mire și căsnicia nu mi se pare în neregulă. Îmi place să văd oameni căsătoriți, cu familie, mă văd și eu așa”
Zannidache (Sursa: cancan.ro)