Planul secret pentru transferul anului de la FCSB. Câți bani ia Gigi Becali

Planul secret pentru transferul anului de la FCSB. Câți bani ia Gigi Becali
Planul secret pentru transferul anului de la FCSB. Câți bani ia Gigi Becali

Gigi Becali e decis să vândă scump „pielea” jucătorilor de la FCSB. După reușita transferului lui Dennis Man la Parma pentru 13 milioane de euro, milionarul are pretenții tot mai mari. Acum, el și-ar dori să depășeacă recordul stabilit cu Man. Iar cei care ar trebui să plătească ar fi turcii de la Galatasaray. Gruparea Cimbom îl dorește intens pe Olimpiu Moruțan, următorul „bun de export” al roș-albaștrilor.

Planul secret pentru transferul anului de la FCSB. Câți bani ia Gigi Becali

FCSB are, în continuare, „perle” în lot, pe care Gigi Becali vrea să le vândă cât mai scump. După recordul stabilit cu transferul lui Dennis Man la Parma, finanțatorul roș-albaștrilor dorește să-l depășească. Iar „produsul de export” aflat acum în vizorul unor cluburi străine este mijlocașul ofensiv Olimpiu Moruțan. Pentru jucătorul de 22 de ani s-a mai vorbit de interesul unor cluburi din Bundesliga, din Serie A și zona Golfului. Dar gruparea care chiar pare că îl dorește pe Moruțan este Galatasaray Istanbul, echipa cu atâta rezonanță și pentru români.

Gigi Becali n-a confirmat discuțiile cu turcii, spunând doar că prețul lui Moruțan este de 15 milioane de euro. Niciun sfanț mai puțin.

Nu am nicio ofertă concretă pentru Moruțan de la Galatasaray, dar prețul lui este stabilit la 15.000.000 de euro. Nu am nimic concret pentru Moruțan, poate sunt tatonări și se interesează turcii de Moruțan pe la vreun impresar”, a declarat Gigi Becali, potrivit Prosport.

Dacă nu e vânzare, ar putea fi un împrumut

Dar ziariștii turci au dezvăluit negocierile purtate între cele două părți. Și au menționat că suma cerută de Becali este marele obstacol în realizarea transferului celui considerat în Turcia drept „noul Hagi”. Iar dacă varianta Moruțan va pica, mai există opțiunea Alexandru Cicâldău, internaționalul de la CSU Craiova.

Negocierile cu Steaua București (n.r. – FCSB) continuă, Fatih Terim vrea să-l vadă la Galatasaray. Cel mai mare obstacol este suma de 15 milioane de euro solicitată de Becali. Galatasaray va trimite o ultimă ofertă pe adresa clubului român. Un alt jucător român pe care Fatih Terim îl vrea este Alexandru Cicâldău. Dacă tratativele pentru Moruțan vor pica, este vizat transferul lui Cicâldău”, au scris jurnaliștii turci de la Milliyet.

Totuși, Galata condusă de „Împăratul” Fatih Terim, nu a renunțat la ideea de a-l transfera pe Moruțan. „Prima variantă a lui Galatasaray este aceea de a-l transfera definitiv pe Moruțan”, a scris publicația turcă haberport.com. Tot jurnaliștii turci au dezvăluit că suma aflată în discuție ar fi, de fapt, de 10 milioane de euro. Însă dacă achiziționarea jucătorului nu va fi posibilă prin vânzare, atunci e posibil planul B, mai scrie aceeași sursă. Adică, un împrumut de la FCSB la Galatasaray. Olimpiu Moruțan a adunat  36 de meciuri, 8 goluri și 15 pase decisive în sezonul abia încheiat.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI