25 iun. 2021 | 12:40

Planul secret pentru transferul anului de la FCSB. Câți bani ia Gigi Becali

Sport
Planul secret pentru transferul anului de la FCSB. Câți bani ia Gigi Becali
Planul secret pentru transferul anului de la FCSB. Câți bani ia Gigi Becali

Gigi Becali e decis să vândă scump „pielea” jucătorilor de la FCSB. După reușita transferului lui Dennis Man la Parma pentru 13 milioane de euro, milionarul are pretenții tot mai mari. Acum, el și-ar dori să depășeacă recordul stabilit cu Man. Iar cei care ar trebui să plătească ar fi turcii de la Galatasaray. Gruparea Cimbom îl dorește intens pe Olimpiu Moruțan, următorul „bun de export” al roș-albaștrilor.

Planul secret pentru transferul anului de la FCSB. Câți bani ia Gigi Becali

FCSB are, în continuare, „perle” în lot, pe care Gigi Becali vrea să le vândă cât mai scump. După recordul stabilit cu transferul lui Dennis Man la Parma, finanțatorul roș-albaștrilor dorește să-l depășească. Iar „produsul de export” aflat acum în vizorul unor cluburi străine este mijlocașul ofensiv Olimpiu Moruțan. Pentru jucătorul de 22 de ani s-a mai vorbit de interesul unor cluburi din Bundesliga, din Serie A și zona Golfului. Dar gruparea care chiar pare că îl dorește pe Moruțan este Galatasaray Istanbul, echipa cu atâta rezonanță și pentru români.

Gigi Becali n-a confirmat discuțiile cu turcii, spunând doar că prețul lui Moruțan este de 15 milioane de euro. Niciun sfanț mai puțin.

Nu am nicio ofertă concretă pentru Moruțan de la Galatasaray, dar prețul lui este stabilit la 15.000.000 de euro. Nu am nimic concret pentru Moruțan, poate sunt tatonări și se interesează turcii de Moruțan pe la vreun impresar”, a declarat Gigi Becali, potrivit Prosport.

Dacă nu e vânzare, ar putea fi un împrumut

Dar ziariștii turci au dezvăluit negocierile purtate între cele două părți. Și au menționat că suma cerută de Becali este marele obstacol în realizarea transferului celui considerat în Turcia drept „noul Hagi”. Iar dacă varianta Moruțan va pica, mai există opțiunea Alexandru Cicâldău, internaționalul de la CSU Craiova.

Negocierile cu Steaua București (n.r. – FCSB) continuă, Fatih Terim vrea să-l vadă la Galatasaray. Cel mai mare obstacol este suma de 15 milioane de euro solicitată de Becali. Galatasaray va trimite o ultimă ofertă pe adresa clubului român. Un alt jucător român pe care Fatih Terim îl vrea este Alexandru Cicâldău. Dacă tratativele pentru Moruțan vor pica, este vizat transferul lui Cicâldău”, au scris jurnaliștii turci de la Milliyet.

Totuși, Galata condusă de „Împăratul” Fatih Terim, nu a renunțat la ideea de a-l transfera pe Moruțan. „Prima variantă a lui Galatasaray este aceea de a-l transfera definitiv pe Moruțan”, a scris publicația turcă haberport.com. Tot jurnaliștii turci au dezvăluit că suma aflată în discuție ar fi, de fapt, de 10 milioane de euro. Însă dacă achiziționarea jucătorului nu va fi posibilă prin vânzare, atunci e posibil planul B, mai scrie aceeași sursă. Adică, un împrumut de la FCSB la Galatasaray. Olimpiu Moruțan a adunat  36 de meciuri, 8 goluri și 15 pase decisive în sezonul abia încheiat.

 

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Noi scumpiri la pompă. Prețul benzinei a crescut
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Se cutremură România. Ion ILIESCU nu mai scapă
Capital.ro
Noul metrou Metropolis a ajuns în Depoul Berceni din Bucureşti. Primele imagini cu garnitura şi noile dotări
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Se dau BANII de PENSII! Cea mai bună veste înainte de PAȘTE
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro