Gigi Becali a primit un nou refuz. Sigur nu se aștepta la asta: ‘Eu nu înjur jucătorii’

Gigi Becali a primit un nou refuz. Sigur nu se aștepta la asta: ‘Eu nu înjur jucătorii’
Gigi Becali a primit un nou refuz. Sigur nu se aștepta la asta: 'Eu nu înjur jucătorii'

Patronul FCSB a devenit „sperietoarea” antrenorilor. Gigi Becali a primit un nou refuz de la unul dintre tehnicienii români de top. Cunoscut ca o persoană care dorește să controleze tot, Becali e ocolit de multă lume. Cel puțin, la nivel profesional. După eșecul aducerii lui Marius Șumudică pe banca echipei sale, milionarul din Pipera a mai primit o lovitură.

Gigi Becali a primit un nou refuz

Nu toată lumea „trage” la banii milionarului din Pipera. Gigi Becali este un personaj vulcanic și care dorește să comande tot în clubul său. Tocmai de aceea, și numele echipei e „tradus” de patronul FCSB prin „Faci Ce Spune Becali”. Deja, găsirea unui antrenor care „să se riște” pe banca tehnică a, deja, eternei vicecampioane, e un lucru tot mai dificil. După demitrea lui Toni Petrea, Becali a crezut că va bate palma cu Marius Șumudică. Dar tehnicianul s-a răzgândit și a ales să o preia pe campioana CFR Cluj.

La rândul său, întrebat de o posibilă revenire pe banca FCSB, Costel Gâlcă a exclus ipoteza. Gâlcă a rămas ultimul antrenor care a adus titlul de campioană echipei lui Gigi Becali, în 2015. De fapt, acel an a fost cel al unei triple istorice: campiont, Cupă și Supercupă. Dar fostul tehnician de la Vejle a declarat că o revenire e imposiblă.

Nu, nu am mai vorbit cu Gigi Becali din 2015. Nu m-aș întoarce, e ceva imposibil între mine și dânsul”, a declarat Costel Gâlcă, potrivit AS.ro.

Sigur nu se aștepta la asta: ‘Eu nu înjur jucătorii’

Ultimul pe lista refuzurilor față de Gigi Becali este Dan Petrescu. Fostul jucător stelist de odinioară nu-și pune problema de a lucra cu patronul FCSB. De altfel, „Bursucul” s-a declarat deranjat de afirmațiile acestuia la adresa sa. Becali l-a acuzat că jignește jucătorii echipelor pe care le antrenează, motiv pentru care nu și l-ar dori la roș-albaștri.

Jucătorii mă iubesc toți, iar eu îi iubesc la fel de mult. Știu cum să mă port cu ei, sunt ca un tată, chiar dacă uneori trebuie să fiu și puțin dictator. Dar nu pot să fiu doar rău, cine se poartă așa nu va câștiga nimic, va pierde tot sprijinul fotbaliștilor. Nu mai spun că în staff-ul meu au fost numai foști jucători pe care i-am antrenat. Păi mai lucrau cu mine?”, a replicat Dan Petrescu în emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”.

Mai mult, Petrescu i-a amintit boss-ului de la FCSB că l-a refuzat chiar de două ori, de-a lungul anilor. Prima oară, în 2004, după mandatul tehnicianului pe banca Rapidului. „Nu eram pregătit de o asemenea provocare, imediat după Rapid” a recunoscut Dan Petrescu. A doua oră s-a întâmplat în vremea în care fostul component al Generației de Aur o antrena pe Kuban Krasnodar, în Rusia. Acum, Petrescu e sigur că nu va mai exista și o treia solicitare din partea lui Gigi Becali.

Eram pe val, la Kuban. Nu puteam pleca de acolo, de aceea i-am zis că nu pot veni. Aia a fost tot, nu m-a mai sunat domnul Gigi Becali de ceva timp. Și nici nu cred că o va face prea curând, a concluzionat Dan Petrescu la emisiunea amintită.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI