Planul secret de la Survivor România. Totul avea legătură cu Jador și Culiță Sterp

Planul secret de la Survivor România. Totul avea legătură cu Jador și Culiță Sterp
Planul secret de la Survivor România care îi vizează pe Jador și Culiță Sterp

Ce plan secret au făcut unii din concurenții de la Survivor România 2021 care au rezonat extrem de bine? Acesta avea legătură cu doi dintre prietenii buni intrați în competiție – Jador și Culiță Sterp.

Survivor România 2021: plan secret care îi vizează pe Jador și Culiță Sterp

Se strâng rândurile la Survivor România, iar presiunea competiției devine din ce în ce mai greu de dus de cei care sunt încă în show-ul sportiv. Cu mai multe detalii din culisele emisiunii vine Sorin Pușcaș, care a fost recent trimis acasă la ordinul medicului ce i-a recomandat să nu mai continue experiența din Republica Dominicană.

Acesta a venit cu detalii despre cele petrecute departe de România, despre cum se petreceau lucrurile în tabăra lor, dar și cum a reușit să se înțeleagă și cu adversarii în tot acest timp. Surprizătoare a fost însă mărturia sa despre planul secret care îi are în vizor pe nimeni alții decât Jador și Culiță Sterp, care erau „vânați” de cei de la albastru pe teren.

Ceea ce i-a mirat pe unii din telespectatori a fost modul în care a plecat din show, dar și gestul de final al acestuia, moment în care i-a strâns mâna coechipierului cu care a avut cele mai multe conflicte de-a lungul experienței:

„I-am dat un sfat. În primul rând i-am spus să aibă grijă. Am bătut palma cu el, l-am văzut că era surprins. Zâmbea și a zis că nu se aștepta. Sunt un bărbat și fac ce simt. Cel mai bun pe care putea să i-l dea cineva: „Fii tu însuți”. El a zis: „Mulțumesc mult, să știi că apreciez”. Nu știu dacă a înțeles mesajul meu, mi-a zis că a apreciat că am bătut palma cu el.”

Sorin a reușit să lege o relație de prietenie cu mulți din echipa Răboinicilor, dar și cu unul din adversari. Acesta s-a înțeles cu Jador, iar în ciuda aparențelor au reușit să își lase loc de bună ziua și să lase competiția deoparte atunci când era cazul.

Ce strategie era bine știută în echipă?

„Mi-a spus că eram singurul vocal, singurul care putea să îi țină piept. Echipei i-am zis că orice conflict au cu Jador, să mă bage pe mine. Pentru mine era o distracție. Devenise ceva natural și mi-am dat seama că ne asemănăm și ne-am împrietenit foarte mult. Avea momente în care ne enerva și invers. Coechipierii lui se bucurau. Se așteptau ca Jador să aibă o recație în urma căreia să fie eliminat. Mie îmi plăcea să fie acolo ca să îi terorizeze pe ei. Vorbeam cu echipa de fiecare dată când ieșeam la joc.

Pentru noi era important să luăm capetele: Cătălin Moroșanu, Jador și Culiță. Atunci când îi băteam pe ei trei, noi știam că meciul e al nostru. Cătălin Moroșanu nu îi mai ajuta, Jador începea să plângă și Culiță la fel. Jador avea farmecul lui. După ce a plecat, mie mi-a fost dor de el”
Sorin Pușcașu (Sursa: Ștafeta mixtă – wowbizz)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI