De ce s-a dus Elena Marin la Survivor România 2021, de fapt. Logodnicul ei a dat-o de gol EXCLUSIV

De ce s-a dus Elena Marin la Survivor România 2021, de fapt. Logodnicul ei a dat-o de gol EXCLUSIV
Logodnicul Elenei Marin de la Survivor, in lacrimi de Paste

Elena Marin, dansatoarea Andreei Bălan, este pusă pe fapte mari, la ”Survivor”, celebrul concurs de supraviețuire filmat de Kanal D, în Republica Dominicană. Iar cel mai mare susținător al ei este, de departe, Andrei, logodnicul care nu scapă nici o ediție a competiției.

El ne-a vorbit la superlativ despre prestația Elenei: ”Iubita mea este, în competiție, o combinația sexy între sensibilitate și determinare”, ne-a declarat acesta, în exclusivitate pentru playtecht.ro

Motivul participării Elenei Marin la Survivor România 2021

  • “Pot să spun că Elena a plecat de acasă cu gândul de a câștiga competiția, nu cu gândul la premiul cel mare”

Elena Marin este una dintre marile favoritele ale publicului competiției “Survivor”, de la Kanal D. Contactat de reporterii playtech.ro, logodnicul Elenei Marin ne-a vorbit despre curajul femeii pe care o adoră:

“Pot să spun că Elena a plecat de acasă cu gândul de a câștiga competiția, nu cu gândul la premiul cel mare. Acest lucru cred că se vede și în evoluția ei, cum luptă pe fiecare traseu, cum se bucură la fiecare victorie, dar și cât de afectată este atunci când mai pierde câte un punct. Elena este competitivă și perfecționistă, iar atunci când aceste trăsături te definesc, îți dorești să câștigi fiecare întrecere la care participi, oricare ar fi aceasta”.

  • Andrei, logodnicul Elenei Marin: ”Combinația asta a ei, de sensibilitate și determinare, mi se pare foarte sexy”

De asemenea, Andrei ne-a mai mărturisit că este foarte mândru de aspectul fizic al Elenei Marin, dar și de ambiția de care dă dovadă: “Apreciez foarte mult că ea nu a renunțat la valori nici în cele mai grele condiții si abia aștept să îi spun asta când se va întoarce.

Combinația asta de sensibilitate și determinare mi se pare foarte sexy, Elena a demonstrat că sensibilitatea nu este, neapărat, o slăbiciune și cred că și oamenii apreciază asta la ea. Deși a îndurat foarte multe răutăți, nu a renunțat și a reușit să își mențină evoluțiile la nivel înalt. Sunt foarte mândru și sunt convins că o să lupte, exact așa cum e motto-ul ei, până la capăt!”

Elena Marin a fost în conflict cu Zanni, pe care l-a numit ”căminist”

Pe parcursul competiției, Elena Marin a avut mai multe discuții aprinse cu Zanni, unul dintre colegii săi, din echipa “Faimoșilor”. S-au certat adesea, în fața camerelor de luat vederi. Fosta asistentă tv a emisiunii “Răi, dar Buni!”, de la Antena Stars, l-a numit ”căminist”, iar Zanni a dat-o de gol că își schimbă atitudinea și își îndreaptă spatele perfect doar când este filmată, de parcă s-ar transforma în altă persoană. După acel conflict, Andrei ne mărturisea că este foarte intrigat de cele întâmplate în Republica Dominicană: ”Mă afectează mult suferința ei. Neputința de a-i fi alături este sentimentul cel mai greu de suportat. Elena a avut întotdeauna o problemă cu răutatea, nu a putut s-o accepte niciodată, tocmai pentru că nu o cunoaște și nu o simte. Din păcate, răutatea ”a sărit calul” în acest scandal, iar injuriile și jignirile au mers mult prea departe”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI