Planul secret al lui Ion Țiriac. Ce va construi lângă București: ‘E mult prea frumos’

Planul secret al lui Ion Țiriac. Ce va construi lângă București: ‘E mult prea frumos’
Ce își dorește Ion Țiriac. Afaceristul pregătește un proiect ambițios

Ion Țiriac are planuri mari! Afaceristul a dezvăluit ce își dorește să construiască lângă București, luând prin surprindere pe toată lumea. Ajuns la vârsta de 82 de ani, acesta vrea să aibă parte de mult mai multe achiziții de succes și proiecte ce aduc o mare valoare României.

Ce își dorește Ion Țiriac să construiască în România. Și-a dezvăluit planul secret

După ce a construit un pationoar excepțional la Otopeni, Ion Țiriac își dorește să ducă proiectul la un alt nivel și să vină cu o construcție spectaculoasă în propria țară. Afaceristul vrea să propună o academie de tenis ce va primi numele de Academia Țiriac-Năstase, un bazin de înot, un stadion de fotbal și o sală de gimnastică ce o să fie denumită după Nadia Comăneci.

„Este acest proiect enorm de la Otopeni, poate prea frumos ca să fie adevărat. Lângă patinoarul care deja e, trebuie să vedem piscină olimpică, care e deja aprobată. Va fi doar pentru tineret!

Trebuie să facem Academia Țiriac-Năstase, pentru că dispare și tenisul complet, cum a dispărut și gimnastica. Puneți în ghilimele ce spun, asta se va întâmpla! Va fi făcută și sala Nadiei, o sală adevărată de gimnastică. După care trebuie făcut un stadion.

E un proiect mult prea frumos. Se pare că, vorbind cu ministrul Dezvoltării, pleacă urechea la treaba asta. Fundația a dat deja 50 de milioane de euro. E ceva pentru caritate, nu face nimeni bani din treaba asta.”, a spus Țiriac pentru gsp.ro.

Ion Țiriac, despre fotbalul din România: ‘Care Campionat European?’

Cunoscutul om de afaceri nu s-a oprit aici cu dezvăluirile uluitoare. Ion Țiriac a explicat și că, chiar dacă în România au fost puse la punct stadioane pentru Campionatul European, aceste locuri spectaculoase sunt făcute în zadar dacă nu se pune accentul pe micuții ce își doresc să ajungă la o performanță în sport. De asemenea, el consideră că fotbalul din zilele noastre nu este de un mare succes.

„Am făcut stadioane de fotbal pentru Campionatul European. Ce facem, ne furăm căciula? Care Campionat European? Din păcate, noi nu ne-am calificat, ăsta e fotbalul din ziua de azi. Văzând treburile acestea, cine joacă pe stadioanele ăstea și ne foarte mândrim cu ele?

Dar lasă și copiii undeva! Copiii și sportul s-au transformat. Un copil, dacă la opt ani de zile nu e dedicat unui sport, e prea târziu. De la grădiniță trebuie să înceapă să-i placă ceva.”, a adăugat Ion Țiriac.