Planul lui Gabriel Cotabiță pentru 2022. Ce a anunțat marele artist al României EXCLUSIV

Planul lui Gabriel Cotabiță pentru 2022. Ce a anunțat marele artist al României EXCLUSIV
Planul lui Gabriel Cotabita pentru 2022

Gabriel Cotabiță, 66 de ani, speră să aibă parte de un 2022 mult mai bun decât anul precedent. Un an în care a debutat și pe care aproape că l-a si încheiat în aceeași notă, sub privirile atente ale unor diverși medici. Dacă 2021 a început cu Gabriel Cotabiță „în forță”, vedeta făcând Revelionul internat, au urmat episoadele legate de tratarea infectării cu COVID-19 și mai apoi a rezolvării problemelor cu tiroida, care i-au dat și acestea destule bătăi de cap. Asta după ce inițial se vorbise de o chestiune mult mai serioasă de sănătate, ipoteză în cele din urmă infirmată, din fericire.

Gabriel Cotabiță își dorește un 2022 cu totul diferit de anul precedent, când a vizitat de mai multe ori spitalul. „Totul e în regulă!”

După ce vara a trecut cu bine, toamna l-a readus iar pe Gabriel Cotabiță pe prima pagină a ziarelor. Și asta din pricina unei noi probleme medicale, a cărui tratare a necesitat o nouă perioadă de internare. În prima parte a lui octombrie el a fost cazat la Spitalul Colentina din București, întrucât în timpul repetițiilor la un nou proiect muzical, lui Cotabiță i s-a făcut rău, dintr-o data.

De data asta, primele simptome în cazul său au fost legate de producerea unui posibil accident vascular tranzitoriu, infirmat însă ulterior chiar de către îndrăgitul artist. Care își revenea cu rapiditate și la 1 noiembrie, chiar în ziua în care implinea 66 de ani, făcea turul televiziunilor centrale, pentru a dovedi tuturor că e în formă.

„Mă simt perfect, nu am restricții”

Și astăzi, la aproape cinci luni de la acel moment, solistul celor de la VH2 se prezintă într-o formă foarte bună, părând să fi depășit cu bine perioada mai delicată din viața sa.

„Mă simt perfect. Totul e în regulă, vă rog să mă credeți”, a decretat el pentru playtech.ro, cu o voce puternică.

Stăpân pe sine, Gabriel Cotabiță a găsit imediat și ocazia de a glumi, aratându-se încă ușor intrigat pe marginea interesului presei la adresa sa.

„Nu am niciun fel de probleme și cred că am reușit să traversez cu bine iarna asta. În plus, anunț pe toată lumea că nu am niciun fel de restricții, așa că programul mi-l fac singur, după posibilități și nevoi profesionale”, a adăugat același Cotabiță.

Îi e dor de scenă

Cât privește însă viața profesională, el nu știe încă și când va reveni pe scenă, despre care recunoaște că l-a cam apucat dorul.

„Nu pot să vă spun nimic pe tema asta. Și nici nu cred că voi avea ceva noutăți până spre finele lunii martie. De abia atunci, după ce va mai fi trecut și toată nebunia asta cu pandemia, voi ști ce și cum. Însă se va întâmpla, cu siguranță!”, a mai spus el.

Anul de cumpănă

În vara anului 2015, Gabriel Cotabiță a suferit un atac cerebral în urma căruia a stat în comă timp de mai bine de o lună, având ulterior nevoie de o perioadă îndelungată de recuperare.

Fetele sale, Adela, Milena și Eliza, dar și soția sa actuală, Alina Gabriela, s-au mobilizat exemplar și au reușit să-l ajute să depășească acea perioadă. Una care s-a lăsat cu ceva urmări, recunoscute de altfel chiar de el, ceva mai târziu, pentru cei de la wowbiz.ro:

„Mi-a fost foarte greu luni de zile. Îmi amintesc că urcam pe scenă cu prompter, și cântam uitându-mă tot timpul acolo. Aveam momente când nu îmi aduceam aminte versurile, erau așa niște flash-uri ciudate… și trebuia să fac ceva rapid. De aceea, am recurs la acel tertip, să nu simtă oamenii din public că ar fi fost ceva în neregulă cu mine”.