Ce a dezvăluit Gabriel Cotabiță despre actuala soție. Puțină lume știa asta despre ea

Ce a dezvăluit Gabriel Cotabiță despre actuala soție. Puțină lume știa asta despre ea
Ce dezvăluiri a făcut Gabriel Cotabiță despre actuala soție?

Gabirel Cotabiță a venit cu mărturisiri despre actuala sa soție. Ce a spus despre partenera lui? Puțini din fanii acestuia știau asta despre femeia care îi este alături.

Gabriel Cotabiță, dezvăluiri despre actuala soție

Gabriel Cotabiță trăiește o poveste de dragoste considerată controversată în privirile multora. Acesta a mărturisit cum a cunoscut-o pe femeie care îi este acum alături. Un detaliu pe care puțini îl știau este acela că artistul era un necunoscut pentru Alina până în momentul în care a venit la un concert de-al lui.

Aceasta a fost adusă chiar de mama ei la unul din spectacolele cântărețului. Vedeta a fost cea care i-a propus să se căsătorească, după ce și-a dat seama că și-a meritat locul în viața lui și viceversa.

De asemenea, solistul a subliniat că a avut noroc și are în continuare, mai cu seamă că o consideră pe soția sa o femeie care îl iubește enorm și care a făcut lucruri pentru el pe care puține doamne le-ar face.

„Alina a ajuns la spectacole pentru că maică-sa a luat-o pe ea la un spectacol de-al meu. Nici măcar nu știa cine sunt (n.r. actuala soție). Ea a reușit să facă pentru mine niște lucruri pe care foarte puține femei le-au făcut în viața asta pentru mine. Și-a câștigat locul, pe care oricum nu și-l dorea.

Atunci când i-am zis ”N-ar fi bine să ne căsătorim?”, a zis ”Tu ești serios? Sigur ți-ai revenit?”. Toată lumea a zis că este din interes. În niciun fel. Ea este o femeie care mă iubește și eu o iubesc foarte mult pe ea. Am avut noroc și am noroc în continuare. Fetele sunt bune prietene (n.r. cu soția). Au fost cu ea în vacanță”, a mărturisit cântărețul, conform antena3.ro. 

”Lumea a spus că este din interes”

Mai mult decât atât, fetele vedetei se înțeleg minunat cu mama lor vitregă, iar recent au mers împreună într-o vacanță. Desigur că acest lucru l-a bucurat enorm pe bărbat pentru că toate merg ca pe roate în familia sa.

„Fetele sunt bune prietene (n.r. cu soția). Au fost cu ea în vacanță.”, a declarat Gabriel Cotabiță pentru sursa citată anterior.

”Lumea a spus că este din interes. Ea mă iubește”, a subliniat solistul. Cârcotașii încă spun că relația lor nu este una adevărată și că la mijloc ar fi diverse interese, dar artistul a venit să clarifice totul. Fanii se bucură să audă adevărul din spatele acestor zvonuri.