Plantele geniale pe care românii trebuie să le țină în baie. Care este secretul lor în această încăpere

Plantele geniale pe care românii trebuie să le țină în baie. Care este secretul lor în această încăpere
Ce plante pot să fie așezate în baie. Trucul genial s-a aflat

Românii sunt îndrăgostiți de plante, așa că acestea sunt nelipsite din orice locuință. În cazul în care există mult prea multe și locurile sunt puține, multe persoane au găsit secretul! Anumite plante geniale pot să fie ținute chiar în baie, ba chiar se bucură de acest mediu bizar.

Plantele ce se bucură de un mediu bizar. Ce truc s-a aflat

Este clar că multe persoane adoră plantele și preferă să le așeze în diferite locuri din casă pentru a se bucura de frumusețea lor. Totuși, în timp ce toată lumea își dorește cât mai multe flori, locuința nu poate să fie aglomerată pentru a nu da un sentiment de sufocare. Pentru a ne feri de aceste probleme, câteva plante geniale pot să fie puse în baie și să reziste la acest mediu greu de suportat. 

Care este secretul? Se pare că multe plante trăiesc bine datorită umezelii și sunt ușor de îngrijit. Printre acestea se numără Aloe Vera ce nu necesită o expunere prea mare la soare. Sansevieria, cunoscută drept limba soacrei, poate să fie așezată în același loc. Aceasta purifică foarte bine aerul și nu are nevoie de lumină și o îngrijire meticuloasă, așa că poate să reziste foarte mult timp.

Cum poți să crești plante în baie. Casa ta va arăta mult mai bine

În aceeași categorie intră și Platycerium, adică cornul cerbului, o plantă folosită des pentru decorul de interior. Pentru faptul că adoră umiditatea poate să fie plasată chiar în baie dacă există o fereastră pentru a avea parte de lumină. Nu trebuie să uităm nici de Senecio Herreanus, ce se aseamănă cu un șir de mărgele, de aici și numele popular. Această plantă arată extrem de bine în fiecare locuință și nu este prețențioasă, dar nu trebuie crescută în jurul copiilor și al animalelor de companie.

Urmează bambusul, o plantă extrem de apreciată pentru frumusețea sa. Totuși, creșterea lui necesită mai multă atenție pentru că are nevoie neapărat de lumină, fie ea și artificială. Când vine vorba despre persoanele ce nu vor o plantă pretențioasă, ele trebuie să aleagă Zamioculcas zamiifolia. Cum nu are nevoie de multă apă și nici de lumină, această plantă este imposibil de omorât.

Design interior. Ce secrete ascund românii cu unele dintre cele mai frumoase locuințe

Românii ce își doresc să scape rapid de resturile de produse de uz casnic trebuie să își procure o plantă numită Chlorophytum. Ținând cont că aceasta purifică aerul și este ușor de întreținut, multe persoane o consideră perfectă pentru baie. În cazul în care se dorește o plantă cu flori superbe, orhideea este alegerea perfectă pentru un mediu ce oferă umiditate.

Umiditatea și lumina din baie fac anumite plante să se simtă ca în pădure, așa că feriga o să înfrumusețeze imediat acest loc bizar pentru plante. Pentru că nu este pretențioasă și poate să supraviețuiască și la unele condiții grele, această plantă este perfectă pentru oamenii ocupați. Urmează dracaena, o altă plantă de interior ce poate să crească perfect atunci când se bucură de umiditate.