Plantele care îți întăresc imunitatea în pandemie. Toți românii ar trebui să le consume

Plantele care îți întăresc imunitatea în pandemie. Toți românii ar trebui să le consume
Ce plante să consumi pentru a întări imunitatea în pandemie

Dacă vrei să îţi protejezi organismul de virusul care a afectat întreaga lume, specialiştii în produse naturiste îţi recomandă să te îndrepţi către plante care îţi întăresc imunitatea. Medicii spun că toţi românii ar trebui să le consume.

Care sunt plantele care îţi întăresc imunitatea

În aşteptarea vaccinului care să ne protejeze de COVID-19, medicii şi specialiştii în produse naturiste recomandă pacienţilor să se îndrepte către soluţii naturale pentru protejarea sănătăţii. Conform acestora, unele plante îţi întăresc imunitatea, lucru atât de necesar în pandemie. Iată care sunt alimentele pe care toţi românii ar trebui să le consume!

De asemenea, cu ajutorul lor vei ţine la distanţă şi răcelile, des întâlnite în sezonul rece. Desigur, este necesar să conumi şi fructe şi legume, lactate şi carne, produse care îţi oferă nutrienţii de care organismul are nevoie.

Siropul de cimbrişor este cunosut pentru efectele sale asupra sistemului imunitar: este antiviral, antibacterian, dar şi expectorant. În cazul în care nu găseşti sirop, îl poţi înlocui cu 2-3 căni de ceai pe zi. Modul de preparare este foarte simplu: o linguriţă de plantă uscată la o cană de 250 de ml de apă clocotită. Se lasă la infuzat 5 minute, apoi se consumă cu miere sau zeamă de lămâie.

Pulberea de isop creşte imunitatea şi tine infecţiile la distanţă. Consumă timp de două săptămâni, de două ori pe zi (jumătate de linguriţă), pe stomacul gol, cu puţină apă caldă. Desigur, dacă îţi este mai uşor, poţi bea câte două căni de infuzie: o linguriţă de plantă uscată la o cană de apă fierbinte.

Tincturile de ienupăr şi şoc negru lupta eficient împotriva viruşilor şi infecţiilor

O altă metodă de a oferi corpului protecţie eficientă împotriva viruşilor şi infecţiilor este de a consuma tinctură de ienupăr. Tot ce ai de făcut este să bei câte o linguriţă din acest produs cu o jumătate de pahar cu apă de trei ori pe zi, pe stomacul gol. Un lucru important de menţionat este faptul că specialiştii recomandă ca această cură să fie ţinută timp de şase săptămâni pentru a avea efect.

Şocul negru este antimicrobian şi antiinflamator, motiv pentru care este indicat în creşterea imunităţii. Acesta se consumă în sezonul rece sub formă de tinctură. 15 picături de două ori pe zi, între mese, sunt suficiente pentru a crea o barieră puternică împotriva viruşilor. Consumă timp de două luni iar organismul va fi pregătit de “luptă”.

Un alt avantaj al acestor plante este că sunt ieftine, se găsesc în orice magazin specializat şi reprezintă un remediu natural.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI