19 ian. 2023 | 17:44

Planta de apartament care aduce iubirea în casa ta. E bine să o ţii la geam, aşa vei avea noroc în dragoste

Utile
Planta de apartament care aduce iubirea în casa ta. E bine să o ţii la geam, aşa vei avea noroc în dragoste
Ce plantă îți aduce iubirea în casă? Specialiștii o recomandă.

Din ce în ce mai mulți români au devenit interesați de design-ul interior, iar din acest motiv au început să își pună în camerele goale câteva plante care să spargă monotonia. Cu toate astea, specialiștii susțin că trebuie să le cumperi pe cele care îți oferă și alte beneficii. În cazul în care nu ai noroc în dragoste, trebuie să alegi o anumită plantă care să te ajute în acest sens. Experții recomandă să o ții la geam.

Ce plantă îți aduce iubirea în casă: trebuie să o ții la geam

Foarte mulți oameni și-au găsit o nouă pasiune în timpul pandemiei când au fost nevoiți să stea foarte mult timp în case. Majoritatea dintre ei au început să pună în aplicare sfaturile specialiștilor în amenajări interioare. Cu această ocazie, ei au simțit diferența de peisaj atunci când au început să pună câteva plante în anumite locuri ale locuinței.

Experții susțin că trebuie să le alegi pe cele potrivite și pentru alte beneficii. De exemplu, există o anumită plantă care îți aduce iubirea în casă. În cazul în care nu te simți norocos pe acest plan, cel mai bine este să îți achiziționezi una pe care să o ții la geam. Mai exact, de această dată este vorba despre Spathiphyllum.

Ea mai este cunoscută drept ,,fericirea femeii” și are o coroană impresionantă, dar nepretențioasă. Planta se va transforma cu adevărat într-o adevărată comoară la tine în casă, mai cu seamă dacă îi oferi un mediu potrivit pentru a crește. Cea din urmă are nevoie de puțină umbră, dar și de lumină și mult aer, motiv pentru care trebuie să o depozitezi cât mai aproape de geam.

Spathiphyllum este asociată în cultura sud-americană cu prosperitatea și căldura căminului familial. Concret, ea ajută femeile singure să își atragă un partener în viitorul apropiat, iar pe cele căsătorite să găsească armonia în relația de cuplu. De asemenea, ea este de mare ajutor și pentru doamnele care vor un copil sau pe cele care au divorțat.

Altă plantă care îți aduce dragostea

Anthurium este o plantă originară din pădurile tropicale din America de Sud. Cea din urmă mai este cunoscută și ca ,,Floarea Flamingo”.

Ea are o durată lungă de viață, este foarte ușor de îngrijit și îți va împrospăta interiorul încăperilor din casă datorită coloritului deosebit pe care îl are.

Ceea ce știu foarte puțini oameni este că latinii sunt convinși că Anthurium protejează casa de spiritele rele și de energia negativă. De asemenea, planta aceasta amplifică vibrațiile pozitive din jurul locuinței tale și îți îmbunătățește starea de spirit.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Violeta Bănică dă din casă. Ce spune despre Adrian Brâncoveanu, iubitul mamei ei
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
S-a dat ORDIN în Ungaria! Ungurii ne dau lecții
Capital.ro
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște: ”Se vor încadra în graficul pe care l-am agreat”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VESTEA MOMENTULUI! Este vorba de ION ILIESCU
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro