Planta care îţi aduce noroc în afaceri. Unde trebuie să o asezi ca să atragi banii

Planta care îţi aduce noroc în afaceri. Unde trebuie să o asezi ca să atragi banii
Plante care îți aduc norocul în afaceri

Din ce în ce mai mulți oameni sunt atenți la cum își amenajează casa. Plantele desigur că sunt printre primele lucruri la care se gândesc unii. Ce plantă trebuie să ai în casă locuință dacă vrei să ai noroc în afaceri?

Ce plantă îți aduce succesul în afaceri? Trebuie să o ai în casa ta

Plantele pentru mulți dintre oameni sunt ca noii membri ai familiei. Acestea trebuie atent îngrijite și iubite pentru a crește mari și frumoase. Unele dintre ele vestesc fericirea și norocul în anumite zone și te fac să te simți mai bine. Iată că în cazul unora nu atrag doar o stare de bine asupra casei tale, ci și norocul.

Mai exact, bățul brazilian sau sub denumirea lui populară de „Palo de agua” e planta tropicală de care ai nevoie. La prima vedere arată perfect pentru specialiștii în decorațiuni interioare, dar cei care cred în energia lui știu că înseamnă cu atât mai mult să în ai în preajmă, arată panoramaweb.com.

De asemenea, are multe beneficii energetice și chimice care o aduc în topul plantelor de pe lista ta atunci când vrei să faci o schimbare în camerele casei. Specia în cauză este renumită pentru absorbția umidității din mediu și atrage bani.

Bățul brazilian este considerat cu atât mai norocos atunci când atinge o înălțime considerabilă. Este de preferat să îl plasezi în nord-estul unei încăperi pentru a atrage succesul. Trebuie să ai grijă ca soarele să nu se îndrepte deloc spre el pentru că deși este planta fericirii, nu se bucură deloc de lumina puternică.

Ce trebuie să ai lângă tine?

Când ne gândim la plante care aduc noroc, ne vine în minte imediat trifoiul cu patru foi, dar nu este numai acesta. În locurile unde îți petreci multe ore poți pune plantele: crinul păcii, palmier pitic, ficus, limba soacre, orhideele, bambus norocos, arbore norocos, vârf de suliță, aloe vera, bonsai sau bonsai.

Mai mult decât atât, în special românii știu de sporul casei și de beneficiice sale. Planta atrage bunăstarea și norocul în familie și este îndrăgită pentru florile viu colorate. Ea este originară din Africa și e cunoscută sub denumirea de: „Impatiens“, „Lisa cea harnică“ sau „Nu mă atinge“. Poți să o găsești în culoarea portocaliu, roz, roșu, violet sau corai.

  • Ce poți planta în grădină:

Bambus – este, de asemenea, frumos și face un bun perete despărțitor.
Bujori – o plantă care aduce noroc, cu flori magnifice.
Narcis alb – narcis papirus este foarte ușor de plantat în interior.
Salvie – salvia este o plantă care este adesea arsă pentru a curățarea locuinței de energii negative.
Busuiocul – o planta care aduce noroc.
Crizanteme – se crede că acestea reprezintă bogăția și prosperitatea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI