Plajele din Italia de o frumusețe răpitoare. Trebuie să le vizitezi în această vară

Plajele din Italia de o frumusețe răpitoare. Trebuie să le vizitezi în această vară
Plajele din Italia de o frumusețe rapitoare

Plajele din Italia sunt de o frumusețe uimitoare. Litoralul acestei țări are peste 7 mii de km de coastă, presărat cu plaje și orașe frumoase. Litoralul Italiei se remarcă prin diversitatea peisajelor, a reliefului, a plajelor boeme, moderne sau sălbatice și prin activitățile de agrement. Iată ce plaje poți vizita!

Plajele din Italia de o frumusețe uimitoare

În Sardinia ai mare de smarald, cu golfuri mici și mari, nisip alb pudrat. Insula uimește vizitatorii prin contraste, prin lumină și culoare. Principala atracție a insulei este Costa de smarald, dar și una dintre cele mai exclusiviste zone de coastă. În Sardinia găsești și una dintre cele mai faimoase peșteri, și anume, Grota lui Neptun. Accesul la ea se face cu barca sau poți urca 600 de scări pentru a te bucura de o priveliște deosebită asupra întregii coaste.

Plaja Porto Giunco, Villasimius, Sardinia

Plaja Porto Giunco, Villasimius, Sardinia este o plajă de care te îndrăgostești pe loc. Ca bonus, aici poți vedea populațiile de flamingo. Este o plajă ideală pentru familiile cu copii, dar aici se poate face și snorkeling sau se pot lua lecții de surf și de windsurf.

Scala dei Turchi Agrigento, Sicilia

Sicilia se bucură de plaja Scala dei Turchi Agrigento, care formează un fundal de excepție. Mai exact, o stâncă albă, în formă de scară, ce reflectă lumina soarelui și mărește albastrul mării. Vântul a fost marele sculptor, de-a lungul secolelor, pentru ca astăzi stânca să ofere o priveliște unică.

Mondello, Sicilia

Mondello, Sicilia este poate una din cele mai frumoase plaje. Nisipul se pierde ușor în marea turcoaz. Plaja este destinată pentru toate vârstele, de la copii la bunici. Ca să ajungi aici din Palermo în Mondello trebuie să iei un autobuz din Piazza Don Luigi Sturzo până îm Piazza Valdesi.

Positano, Coasta Amalfi

Pe Coasta Amalfi ai Positano, faimosul și emblematicul sat, cu apele turcoaz ale Mediteranei pe o parte și cu vârfurile Munților Lattari pe cealaltă parte. Aici poți face o baie în apele cristaline, poți admira stâncile de pe mare, te poți relaxa la o cină romantică cu vedere la apă sau te poți plimba pe străzile înguste și întortocheate. Positano este una dintre destinațiile de top ale Italiei.

Forte dei Marmi, Toscana

Cei care iubesc să se piardă printre luxoasele buticuri, printre restaurante cu stele Michelin și plaje exclusiviste pot alege Forte dei Marmi (Toscana). Nu trebuie să fii bogat sau faimos pentru a vizita plaja.

Urmăriți Playtech.ro și pe