11 aug. 2023 | 16:15

Plajele de lângă România care sunt de o frumusețe ireală. Trebuie să mergi și tu aici

Diverse
Plajele de lângă România care sunt de o frumusețe ireală. Trebuie să mergi și tu aici
Plajele de lângă România care sunt de o frumusețe ireală

Cu toate că vara se apropie de final, nu este prea târziu pentru o escapadă într-un loc spectaculos. Dacă nu vrei să mergi pe litoralul românesc, dar vrei să te bucuri de nisip și soare, există câteva variante ce vor fi, cu siguranță, pe placul tău. Acestea sunt plajele de lângă România care sunt de o frumusețe rară.

Plaje de lângă România care sunt de o frumusețe ireală

Așa cum se întâmplă an de an, din ce în ce mai mulți români aleg să se relaxeze departe de țară. Pentru care care își doresc să se bucure de nisip, soare, mare, înconjurați de peisaje spectaculoase, cea mai bună alegere este Grecia.

Turiștii se întorc cu plăcere, în fiecare vară, în stațiunile preferate, cuceriți nu doar de frumusețea locurilor, dar și de serviciile de bună calitate la prețuri avantajoase, ospitalitatea localnicilor și faptul că pot ajunge destul de ușor unde își doresc.

De departe, în topul preferințelor românilor este Halkidiki. Pe o platformă de social media, pe pagina Urban Wanders, a fost publicat un videoclip în care sunt prezentate cele mai frumoase plaje din Sithonia, locuri de o frumusețe ireală. Clasamentul arată așa:

  1. Karidi Beach
  2. Paradise Beach
  3. Mega Portokali Beach
  4. Klimataria Beach
  5. Tigania Beach

Te-ar putea interesa și: Există și români cărora nu le plac plajele din Grecia. Florin Dumitrescu, deranjat în vacanță: „Nu am înțeles și nu voi înțelege vreodată”

Un român a chemat poliția, pe o plajă din Thassos

Anul acesta, mulți turiști au avut parte și de surprize neplăcute în vacanața în Grecia. A fost cazul unui român care a chemat poliția când a aflat că trebuie să plătească umbrela la plajă din Thassos. Bărbatul a apelat la oamenii legii pentru a calma conflictul iscat între el și administratorii localului.

„Despre Marble Beach sau Porto Vathy, dezamăgitor!! Am avut o experiență neplăcută, se cere o taxă de 70 euro de umbrelă, deși nu este afișată nicăieri. După o oră am vrut să plecăm dar nu a fost posibil, am fost nevoiți să chemăm poliția deoarece ne-au blocat ieșirea și ne cereau cei 70 euro!! Urâtă experiență, urâtă plajă, nu recomand! La Skala e 20 euro și mult mai frumos, incomparabilă.

De șezlong 35 euro, nu se comunica nimic la început, am comandat niște băuturi de 11 euro și când am vrut să le plătim au spus că trebuie să facem consumație până la 70 euro. Atunci am hotărât să plecăm”, a scris acesta pe Forum Thassos.

Te-ar putea interesa și: Unde găsești cele mai frumoase plaje sălbatice din Grecia. Sunt apropiate de România

Parteneri
O mamă rămasă văduvă și-a crescut singură cei trei copii mici. Peste ani a fost abandonată de cei cărora le-a dat viață. Nici măcar atunci când s-a îmbolnăvit nu a fost vizitată. Drama prin care a trecut
Redactia.ro
Testul auto la care au picat și șoferii experimentați: care este ordinea de trecere în intersecție?
Click.ro
Spionul care s-a întâlnit cu cel mai enigmatic lider al Coreei de Nord. A îndrăznit să îl refuze pe tatăl lui Kim Jong-un
Digi24
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
A albit de tot și nu-l mai recunoști! În urmă cu câțiva ani, toate femeile visau la el. Acum pare altă persoană! Spune drept, îți dai seama cine e în poze?
Unica.ro
Vești proaste de la ANM. Fenomene extreme astăzi
EVZ.ro
Cine este Loredana Salanță, câștigătoarea Miss Universe România 2024. Este mămică și a mai reprezentat țara noastră și la alte concursuri de frumusețe
Spynews
Se elimină în 15 zile. Obligație pentru proprietarii de terenuri. Amendă 20.000 lei
Capital.ro
Adrian Enache și Sorin Ovidiu Vântu, cei mai fericiți cuscri și bunici! Nepoțica lor a împlinit un an! “I-am făcut ziua, i-am rupt turta”. Cum se descurcă SOV cu cea mică
Avantaje
DONALD TRUMP dă o mare LOVITURA! S-a aflat cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE SUA
Mediaflux
Ce relație are acum Cătălin Botezatu cu copiii lui. Designerul și-a ținut familia privată: ”Asta e cel mai important”
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Cum arăta Andreea Perețeanu de la Asia Express, sezonul 7, în 2012. Ce nou proiect a început sora lui Carmen Negoiță
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro