Plaja spectaculoasă, unde poți înota alături de păsările Flamingo. Este unică în lume

Plaja spectaculoasă, unde poți înota alături de păsările Flamingo. Este unică în lume
Plaja spectaculoasă ce este unică în lume.

Dacă încă nu te-ai bucurat de concediu și vrei să încerci o destinație spectaculoasă anul acesta, trebuie să alegi această plajă. Locul este unic în lume, îți va oferi multe amintiri plăcute și cu siguranță vei rămâne fără cuvinte atunci când vei vedea frumusețile de aici. Mulți oameni nu au auzit de locație și de lucrurile fantastice pe care le poți face în acest loc. Iată mai multe detalii!

Plaja spectaculoasă unde trebuie să ajungi: este unică în lume

Dacă încă nu te-ai bucurat de zilele libere din acest sezon, află detalii fantastice despre o destinație mai puțin cunoscută de oameni. În cazul în care ești în căutarea unui loc deosebit pentru concediul de anul acesta, Aruba ar putea să fie o alegere excelentă.

Ea este situată în Marea Caraibelor și face parte din Regatul Țărilor de Jos. Plaja pe care o să o găsești aici arată ca o bucată de Rai. Poți să găsești: plaje cu nisip alb strălucitor, ape cristaline, peștișori colorați și peisaje de vis. Casele sunt tipic olandeze și au o arhitectură veche.

Aruba este o destinație scumpă, dar dacă ai economisit și vrei să nu te mai uiți la bani măcar o dată, atunci este cazul să îți faci repede bagajele. Un bilet pentru această locație costă aproximativ 1.000 de euro. Temperatura medie anuală în Aruba este de 28 de grade Celsius, motiv pentru care este o alegere bună indiferent de anotimp.

Prețuri și activități

Ea este împărțită în două zone: coasta de nord-est este de-a lungul Oceanului Atlantic și este stâncoasă, cu doar câteva plaje și vegetație de deșert. De asemenea, zona este cunoscută pentru apele agitate și curenții înșelători.

Prețul distracțiilor sunt între 50 și 80 de euro. Mai exact, o oră cu jet sky-ul costa 60 de euro, iar pentru un sfert de oră de parasailing plătești 50 de euro și pentru scuba diving 80.

Dacă nu vrei să mai scoți bani din buzunare pentru diverse activități, poți să te rezumi la statul la soare pe cele mai frumoase plaje din Aruba precum:

  • Palm Beach
  • Eagle Beach
  • Andicuri Beach din Arikok National Park
  • Baby Beach
  • Druif Beach
  • Dos Playa in Arikok National Park
  • Arashi Beach
  • Malmok Beach

Detalii despre locație

Aruba este o insulă și un teritoriu independent cu 105.000 de locuitori. Ea face parte din Regatul Țărilor de Jos în America centrală caraibeană. Aceasta este situată în Marea Caraibelor puțin la nord de peninsula Paraguana. Economia locului este bazată pe rafinăriile de petrol și a fost recent diversificată prin sectoarele turism și finanțe off shore.

Aruba a făcut anterior parte din Antilele Neerlandeze, de care s-a separat la 1 ianuarie 1986. Trebuia să își obțină independența în 1996, dar tranziția a fost oprită în anul 1994 printr-un acord între guvernele Țărilor de Jos, Arubei și Antilelor Neerlandeze.